2777
2789
سلام . میخام یه آپارتمان 40 متری بخرم . قیمت دستتون هست ؟ تا 160 هم نقد دارم البته اگر یه وام هم روش باشه عالیه که من 20 ملیونش رو بردارم . تا 12 سال ساختم بود ایرادی نداره . قیمت متری چنده ؟ البته جنوبی نه شمالی چون فکر کنم جنت اباد شمالی گرون تر باشه . راستی اجاره هاشم بهم بگید مرسی .
عاقبت در یک شب از شبهای دور / کودک من پا به دنیا می نهد / آن زمان بر من خدای مهربان / نام شورانگیز " مــادر " می نهد .............. .
ما چند سال پیش اگر اشتباه نکنم چهار باغش زندگی میکردیم البته یه مدت کوتاه خیلی سنم کم بود بخاطر همین زیاد نمیدونم کجاش بهتره . اما در کل دوستش داشتم . دقیقا نمیدونین چنده متری ؟
عاقبت در یک شب از شبهای دور / کودک من پا به دنیا می نهد / آن زمان بر من خدای مهربان / نام شورانگیز " مــادر " می نهد .............. .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما چند سال پیش اگر اشتباه نکنم چهار باغش زندگی میکردیم البته یه مدت کوتاه خیلی سنم کم بود بخاطر همین زیاد نمیدونم کجاش بهتره . اما در کل دوستش داشتم . دقیقا نمیدونین چنده متری ؟
لطفا برای نجات صبا و برگشتش به زندگی به اشتراک بگذارید

دوستان عزیز صبا شدیدا جهت تامین نیازهای پزشکی و وسائل مورد نیازبه حمایت مالی شما نیاز دارد

www.sabayepedar.net

توضیح در مورد وضعیت صبا لطفا دانلود نمائید

http://blog.sabayepedar.net/content/%D8%AA%D9%88%D8%B6%DB%8C%D8%AD-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D8%B5%D8%A8%D8%A7-part1/