2777
2789
عنوان

خانم ها کمک کنید لطفا

28 بازدید | 15 پست
سلام، من یه دختر دوسال و نیمه دارم که شب تاسوعا یهویی شروع کرد به لنگیدن و گریه، اصلا هم پاش رو تکون نمیداد،بردیم متخصص ارتوپد عکس و سونو از پاش گرفتن و خداروشکر چیزی نبود،، یه روز خوب بود دوباره فرداش بیدار شد گریه میکرد که پاش درد میکنه، الان هنوز بعد از گذشت دوهفته دو روز خوبه و یک روز بد، نمیدونم پیش چه دکتری ببرم، خواهشا اگه تجربه ای دارید کمک کنید ممنون میشم
جاری ام دختر همسن شما داره یبآر بد بغلش کرد قفسه سینه اش یه کوچولو ترک برداشته بود و اینا نمیدونستن هی بچه میگفت دستم دستم بعد دیدن باد کرده بردن دکتر و عکس دیدن اینجوری شده دکتر گفت چون بچه کوچیکه خودش سفت میشه و جای نگرانی نداره حالا شماهم بهتره ببری دکتر خوب شاید جای دیگه شه و بچه فکر میکنه که پاشه مثلا لگنش یا....
سلام,میشه برای شادی روح پدرم دعاکنید و یه فاتحه براش بخونید خداهمه رفتگان رو بیامرزه,امین و اینکه شروع کردم واسه درس خوندن برا ارشد...دعا کنید اراده ام قوی تر بشه و سال بعد به هدفم برسم. ان شاالله ممنونم
دختر خواهرشوهرمن کوچیک بود یکسری پادرد شدید میشد مخصوصا نصفه شبا ازخواب بیدارمیکرد همه رو باگریه از درد.بعد کلی دکتر وازمایش متوجه شدن انگل داره
کسی هرگز نمیداند چه سازی میزند فردا، چه میدانی تو از امروز، چه میدانم من از فردا، همین یک لحظه را دریاب که فردا، قصه اش فرداست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میناجان من دخترم به دنیا نیومده و تجربه ندارم. شایدپیچ خورده پاش یا شبها تو وضعیت نامنایب میخوابه و اون قسمت که ضرر دیده باز تحریک میشه... دقیق میدونه کجاش درد میکنه؟؟؟؟؟؟؟میزان کلسیم بدنش چجوریه؟ پیش ی متخصص دیگه هم برو...
شفق جون ازش میپرسیم میگه زانوم، قسمت زانو و ماهیچه پاش رو نشون میده، روز اول پای راستش بود، بعد از یک هفته پای چپش رو گرفت، دوباره خوب شد بعد از دوروز پای راست رو گرفته، از لحاظ تغذیه خوبه، شیر هم خیلی زیاد میخوره،
نگران نباش ازمایش خون دادی؟ شاید هم درد رشد باشه البته اگه قسمت ساق پاش باشه بهتره یک دکتر مغز و اعصاب هم ببری البته چیزی نیستا ولی برای ارامش خودت میگم که این دکترا بهتر راهنمایی میکنن تا اطفال عمومی
میناجان،دخترتاحتماآزمایش ببر،آزمایش کم خونی، کلسیم،D3،حالام اگه روغن بادام تلخ داری،ماساژبده، پاشاببن خوبه،حتمابهش بادوم بده بخوره تااستخوناش سفت بشه
همیشه سرم بالاست، چون بالا سرم خداست
میناجان شایدم ماهیچه پاش توخواب گرفته زبون بسته،باروغن بادوم تلخ ماساژبده،بعدیه چهارساعتم ببرش حموم تاآب گرم ماساژبده،خیلی بهترمیشه
همیشه سرم بالاست، چون بالا سرم خداست
2810