2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی استاده میکنم تنقلات مثه انجیر و کشمش و .. بجای پلاستیک میریزم تو شیشه
انواع آرد
گندم جو و.....
مامانا حتما این کتابو بخونین: من دیگر ما! این جمله قشنگم رو جلدش نوشته: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ماست اما در اندازه ای کوچکتر فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
چیزای گیاهی مثه خاکشیر چهار تخم و.......
نمک غذا سبزی خشک
مامانا حتما این کتابو بخونین: من دیگر ما! این جمله قشنگم رو جلدش نوشته: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ماست اما در اندازه ای کوچکتر فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
البته منظورم شیشه ای هست نه پلاستیکی
من تا یه حدی نگه داشته ام چند تا چند تا توی هم می گذارم شیشه های کوچیک رو توی دبه های بزرگتر جاسازی می کنم به درد می خورن برای انواع و اقسام ادویه هایی که توی کابینت جاسازی می کنی مربا ترشی گاهی هم یه استفاده ی غیر پیش بینی شده .... البته من وقت کاردستی درست کردن ندارم همین جوری ساده استفاده می کنم روشون هم اتیکت می زنم با ماژیک چیز می نویسم... اضافی ها رو دیگه می ریزم دور یه بار همه رو نگه داشتم یه دفعه دادیم بازیافت... خیلی جا گیره بعضی چیزا رو که بشه سعی می کنم بدون شیشه و دبه بخرم ...
ما هر ۵شنبه این وانتیهای باز یافتی میاد تو کوچمون زنگامونو میزنه بهش میدیم اونم یه وقتایی بهمون کیسه زباله میده
البته یه وقتایی لباسایی که لازمم نداریم ولی به دردشون میخوره هم میدیم
لوازم خونگی هم که نخوایم میدیم
2810