2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی استاده میکنم تنقلات مثه انجیر و کشمش و .. بجای پلاستیک میریزم تو شیشه
انواع آرد
گندم جو و.....
مامانا حتما این کتابو بخونین: من دیگر ما! این جمله قشنگم رو جلدش نوشته: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ماست اما در اندازه ای کوچکتر فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
چیزای گیاهی مثه خاکشیر چهار تخم و.......
نمک غذا سبزی خشک
مامانا حتما این کتابو بخونین: من دیگر ما! این جمله قشنگم رو جلدش نوشته: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ماست اما در اندازه ای کوچکتر فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
البته منظورم شیشه ای هست نه پلاستیکی
من تا یه حدی نگه داشته ام چند تا چند تا توی هم می گذارم شیشه های کوچیک رو توی دبه های بزرگتر جاسازی می کنم به درد می خورن برای انواع و اقسام ادویه هایی که توی کابینت جاسازی می کنی مربا ترشی گاهی هم یه استفاده ی غیر پیش بینی شده .... البته من وقت کاردستی درست کردن ندارم همین جوری ساده استفاده می کنم روشون هم اتیکت می زنم با ماژیک چیز می نویسم... اضافی ها رو دیگه می ریزم دور یه بار همه رو نگه داشتم یه دفعه دادیم بازیافت... خیلی جا گیره بعضی چیزا رو که بشه سعی می کنم بدون شیشه و دبه بخرم ...
ما هر ۵شنبه این وانتیهای باز یافتی میاد تو کوچمون زنگامونو میزنه بهش میدیم اونم یه وقتایی بهمون کیسه زباله میده
البته یه وقتایی لباسایی که لازمم نداریم ولی به دردشون میخوره هم میدیم
لوازم خونگی هم که نخوایم میدیم
2810