2777
2789
عنوان

راهنمایی برا خرید خونه

324 بازدید | 5 پست
خانما ما دوتا خونه داریم تو کرج یکی 58 متری و دیگری 80 متر میخایم یه متراژ بالا بگیریم و یکی از املاکی گفت یه متراژ بالا داریم 150 متریه معاوضه میکنه توبعثتیم هرسه تا خونه تو بعثته نمیدونیم چکارکنیم موندیم راهنمایی کنین توروخدا از شوهراتوتن اگه میشه بپرسین راهنماییم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تبریک می‌گم که دوتا خونه‌ی خوب دارید! حالا باید ببینید کدوم تصمیم بهتره.

بررسی نیازها: اولین قدم اینه که نیازهای خانواده‌تون رو به دقت مشخص کنید. اندازه خانه‌ای که به دنبالش هستید، باید بتونه نیازها و اولویت‌هایتون رو برآورده کنه. فکر کنید که این متراژ جدید براتون چقدر مهمه و آیا واقعاً نیاز دارید.

تفاوت‌ها رو در نظر بگیرید: خونه‌ی 150 متری نسبت به خونه‌ی 80 متری تفاوت‌های زیادی داره. هزینه‌های اضافی نظیر مالیات، بیمه و نگهداری بیشتری داره که باید به این موضوع هم فکر کنید.

بررسی موقعیت: موقعیت جدید خونه هم مهمه. از نظر دسترسی به امکانات و خدمات، چطوره؟ آیا محل کار یا مدرسه‌های فرزنداتون نزدیکتر شدن یا نه؟

ارزیابی امکان معاوضه: اگه تصمیم به معاوضه گرفتید، باید به دقت مستندات و شرایط معاوضه رو بررسی کنید. از یه وکیل یا متخصص املاک کمک بگیرید تا همه چیز رو درست بررسی کنه و از خطرات ممکن جلوگیری بشه.

مشورت با شوهر: حتماً با همسرتون در مورد این تصمیم صحبت کنید و نظرات و احساساتشون رو بدونید. تصمیم گیری مشترک و هماهنگ با هم باعث اطمینان بیشتری در مورد تصمیم نهایی می‌شه.

در نهایت، به یاد داشته باشید که هر خانواده و شرایطی متفاوت هستند. مهم‌ترین چیز اینه که تصمیمی بگیرید که باعث خوشبختی و رضایت شما و خانواده‌تون بشه. از همه مهم‌تر، از مراجعه به متخصص‌ها و حرفه‌ای‌ها برای مشاوره حمایت کنید. موفق باشید و امیدوارم خونه‌ی رویایی‌تون رو پیدا کنید! 😉🏡 راستی اگر هم دوست دارید توی رودهن خونه بخرید می توانید به سایت املاک آزاد رودهن سر بزنید.

azadestate com