2777
2789
سلام می خواستم بدونم شما هم (چه لیسانس و جه ارشد) واسه کنکور دایر المعارف هنر اثر رویین پاکباز رو خوندید؟ اگر خوندید روش خوندتون چه جوری بود؟ همه کتاب را حفظ کردید؟ ممنون
بهترین جای جهان،فرصت آغوش توست
من برای ارشد کلا کتابهای آموزشگاه ر و خوندم رشتم عکاسی بود برا لیسانس هم گرافیک خونده بودم دو تا کتابی که علاقه داری از منابع انتخاب کن کتاب اصلی رو بخون مابقی رو کتابهای مدرسان خوب هست که بخونی
اینستاگرام sara.tolouie

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از از هر دو شما دوست عزیز این کتاب روئین پاکبازو همه کسانی که ارشد هنر خوندن گفتند کتاب خیلی مهمی هست و باید حتما خونده بشه حتی یک اقای که پزوهش هنر رتبه 3 شده بود هم گفته نباید از ای کتاب بگذرید واسه همین می خوام بدونم دقیقا چه جوری میشه این کتاب خوند اخه خیلی زیاد صفحاتش واسه حفظ کردن
بهترین جای جهان،فرصت آغوش توست