2777
2789
عنوان

خواهش میکنم نظرتونو بگید

2168 بازدید | 12 پست
خواهرم امروز فهمیده شوهرش بهش خیانت میکنه .خیلی شوکه شده . دو تا بچه هم داره میگه نمیدونم چیکار کنم قهر کنم برم خونه بابام و طلاق بگیرم یا اشتی کنم و با این شرایط کنار بیام .به نظرتون راه حل درست چیه ؟
واای طفلک:( خیانت یعنی چجوری؟ یعنی بطور جدی با کس دیگه ام هست؟ حالا دوست یا صیغه یا هرچی. یا فقط رابطه ج ن س ی داشته و ول کرده رفته؟!
من اگه خودم بودم قهر میکردم میرفتم، اما نمیدونم این کار خوبی هست یا نه! اما من تحملشو نداشتم، حداقل یه مدت نمیخواستم ریخت خیانت کارشو ببینم:@

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرده شور این جامعه رو ببره با این مردای خر و زنای گرگ....ببخشید الان تو تاپیک کیاناز بودم خیلی ناراحتم
کسى که از چیزى میترسد، از آن فرار مى کند و کسی که از خدا مى ترسد به سویش مى رود.
من اگه یه روز شوهرم بهم خیانت کنه بدون اینکه بزارم بفهمه که فهمیدم کاری میکنم که اون فکر کنه من دارم بهش خیانت میکنم .بعد هر عکس العملی که اون داشت من هم همین کار رو میکنم .البته ممکنه منو بکشه که دیگه نمیتونم کاری کنم .هه هه
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )
خوب اول از همه شرایط آبجیتو باید ببینی استقلال مالی داره؟؟؟بچه ها چند سالشونه؟؟ به نظرش شوهرش به غلط کردن میافته یا میگه همینی که هست......حاضره اونو ببخشه؟؟؟احساسات هر کی یه جوره یکی با خیانت کنار میاد یکی حاضر به زندگی میشه یکی هم با وجود 10 تا بچه هم دیگه حاضر به زندگی نمیشه....الان ما همه نظری میدیم اما تنها کسی که تو اون شرایطه خواهرتو درک میکنه. مثلا من الان میگم با وجود بچه هم دیگه مرد خیانت کار رو نمیخوام اما نمیدونم تو شرایطش چی میگم..خیانت خیلی سخته فکر این که شوهرت بدن یکی به غیر از تو رو لمس کرده واقعا عذاب آوره..به خواهرت دلداری بده آتیشیش نکن که بیشتر غصه بخوره