2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به اسم آذر یا آذرنوش براى دخترم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6789 بازدید | 39 پست
بنظر من

الینا
آدرینا
آروشا
آرشیدا
آرنیکا
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...

فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
بنظر من اسمش اصلا ظرافت نداره ! خیلی اسمای قشنگ تر برای دخملت بزاری
من محو خدایم و خدا آن منست ...هر سوش مجوئید که در جان منست
سلطان منم و غلط نمایم بشما...گویم که کسی هست که سلطان منست ( مولوی)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهرا جون. این دو تا اسمهای قشنگی هستند. ولی بنظر من از اون اسمهایی هستند که برای آدم بزرگ قشنگ هستند و تا وقتی بزرگ نشن یه جورایی براشون سنگین هست...بعضی اسمهای فانتزی هم که فقط به دختر بچه ها میاد...من دوست دارم اسم برای همه سن آدم برازنده باشه...
"یلدا" اسم قشنگی هست که بنظرم به حال و هوای ماه تولدش میخوره...
اسم دختر خودم "نیکا" هم فارسی هست. به معنی دختر خوب؛ نیک+ا
اصولا "ا" (الف) در آخر اسمهای فارسی، اسم رو مونث میکنه. مثل "ة" در عربی. برا همین اغلب اسمهایی که آخرشون ا داره اسم فارسی برای دختر هستند...
آوینا
هانا
رها
آروشا
اترین هم همون معنی اذر را می رسونه هم اصیله هم امروزی تر
البته اذر هم خیلی قشنگه اما خیلی هم سنگین هست من خودم بودم با این که این اسم را دوست دارم اما انتخابش نمی کردم یه اسم امروزی تر انتخاب می کردم
عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک
معنی اسم آترین از دیدگاه زبان شناسی در زبان پارسی باستان به معنی آتشین است، آتر به معنی آذر است، که معنای کنونی این لغت می شود آتش و ین هم که پسوندی است به معنای مانند پس می شود همانند آتش یا همان آتشین. آترین از اسامی اصیل پارسیه که در زبان یونانی الهه ی آتش به این نام خوانده میشه ودر کل به معنای پادشاه خورشید هست.
به مجاز زن زیبارو
از نظر تاریخی:
آترین نام همسر داریوش کبیر در زمان هخامنشی بوده که بینظیر در زیبایی و زکاوت بوده و همچنین یکی از زنان بسیار سلحشور آن دوره است و اولین زنی است که به یونان لشکر کشی کرده است و بعد از بازگشت به ایران بر علیه داریوش کبیر شورش کرده است.
و یکی از شخصیت های بسیار تاثیر گذار در ایران باستان است

عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک
من خیلی ها رو دیدم که اسم بچه های کوچیکشون رو می گذارن کتایون یا تهمینه و ... چون اینا اسامی اصیل هستن و هیچ وقت از مد نمی افتن . به نظر من این اسم زیباست اگر برات خیلی مهم نیست که اسم مد روز روی بچه ات بذاری بهترین انتخابه.
از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران ...
2810