2777
2789
سمانه فک کنم مث زمانی که سینه رگ میکرد دردناک بشه ولی نباید بدوشیم که باز شیرترشح کنه!
من که دیگه اونجا پست نمیزارم فقط اگه باز کنه میخونم. یعنی پستام نمیره اصلا!
برای مایا که جدا غذا درست نمیکنیم همونایی که خودمون میخوریم رو به اون هم میدیم. البته میان وعده هم میدیم که معمولا سیب زمینی سرخ کرده چیپسی یا پخته با کره و هویج پخته و نخود فرنگی پخته س. یا هر چیز دیگه ای.
چون هنوز درست و حسابی نمیخوره گاهی وعده ها و میان وعده ها جابجا میشه. اکثرا ظهرا وقتی خوابش میگیره اصلا حاضر نیست چیزی به جز شیر بخوره و ما هم وعده ی ناهارشو میزاریم وقتی از خواب پاشد میدیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهرا جون انشاا.. زودتر به شرایط جدید عادت میکنین،در مورد خونه هم انشاا... یه جای خوب قسمتتون بشه...

مژگان جون اینقدر استرس نداشته باش،اگه باردار باشی برات خوب نیست.خیلی هم نگران عکس العمل خانواده ات نباش،به هر حال خودتون صلاحتونو در این دیدید که 2 تا بچه داشته باشید،اونا هم یا خوشحال میشن و یا اینکه اگه ناراحت بشن بعد از چند وقت با شرایط جدید کنار میان،امان از این حرف اطرافیان که خیلی وقتا نمیذاره اونجور که میخوایم از زندگی لذت ببریم و لذت بعضی از شادیها رو از آدم میگیره...

ماتار جون سارا هم 2 هفته پیش مثل سمر شده بود و موقع شستن شدیدا" گریه میکرد و زیر شیر میچرخید و همش میخواست از زیر آب بیاد بیرون ولی خود به خود بعد از 1 هفته درست شد..
شنبه جواب آزمایش سارا رو گرفتم و به آخرین دکتری که برده بودمش نشون دادم،گفت 2 تا از فاکتورهای ایمنی بدنش پایینه،بعدش هم چنان استرسی بهم داد که نگو.گفت ببرش پیش یه ایمونولوژیست که اون بهتون بگه چی کار باید بکنید.ممکنه لازم باشه دارو استفاده کنه،شاید بگه چیزی نیست شاید هم بگه 2-3 تا بیماری رو همزمان با هم داره،آخه توروخدا این جوابه که به آدم میدن؟آدمو بلاتکلیف و مضطرب میکنن.تازه خودش یه فوق تخصص ایمونولوژی معرفی کرد و براش نامه نوشت که سارا رو ببینه،گفت زنگ بزن و به منشیش بگو من معرفی کردم یه کم زودتر وقت میده.فکر میکنید بعد از این همه زنگ زدن به مطب دکتر محترم چی شد؟هیچکس اصلا" جواب نیداد.آخرر دیروز ساعت 3 رفتیم مطبش که ببینیم اصلا" هست یا نه،نگهبان محترم ساختمان!!(که شدیدا" خسته و عصبی بود) همون دم در بهمون گفت دکتر 2شنبه ها و 5 شنبه ها نمیاد،بهش گفتم مگه منشی نداره؟چرا جواب تلفنو نمیدن؟اونم گفت که کلا" اینا جواب تلفن نمیدن و اگه شانسی جواب هم بده برای 1-2 ماه دیگه وقت میده.باید صبح ساعت 9-10 بیاین اینجا روی کاغذ اسمتونو بنویسید بعد برید و ساعت 4 بیایید!!!!!!!توروخدا میبینین،انگار مردم خونه شون همین کنار مطبه که هی برن و بیان!!!!!
حالا قرار شده که فردا صبح برم وقت بگیرم که عصر سارا رو ببریم.البته الان کاملا" اگزماها خوب شده.توروخدا دعا کنید چیزی نباشه که بیخودی دوباره اسیر آزمایشگاه و دکتر نشیم...1 ماهه که همش استرس داریم.تازه واکسنش رو هم هنوز نزدیم چون دکتر گفت باید این یکی دکتر بگه کی بزنیم..ببخشید که طولانی شد،دلم خیلی پره و گرفته...
این دکترا که شماره همو به مریضا می دن واقعا یه کاسه ای زیر نیم کاسه دارن انگار .... هزارتا دکتر بهتر هست می گن برو پیش فلانی !! همه چی دکون شده واقعا! سمیراجون مطمئن باش که چیز مهمی نیست .... نگران نباش
http://www.womenshealthmag.com/
سلام به همه مامانای گل

بچه ها دوطرف راحت برای من باز میشه پستامم میره نمیدونم چطوری میگینپست نمیاد سایت باز نمیشه...

آخی سمیرا جون نگران نباش خدا خودش کمک میکنه انشاالله چیزی نیس

مژگان جون مبارک باشه البته منتظر خبر قطعی هستیم

مبین که شیر خشک میخوره منم کماکان شبا بهش میدم 1 بار موقع خوابیدن 1 بار نصفه شب 1 بارم اول صبح و ظهر موقع خوابش...1دفعه شب دادمش نیم ساعت بعدش باز گشنش شدو بیدار شد آخه شیر خشک سنگینه شیر پاستوریزه مثه آبه سیر نمیکنه زیاد نمیدونم چیکارش کنم تو بیداریم بهیچ عنوان شیر پاستوریزه نمیخوره
سمانه خانومی منم بای مبین غذای خاصی درس نمیکنمهمون غذایخودمون فوقش بعضی وقتا سوپم درس میکنم براش شام بش میدم یا از غدای ظهر...

بچه ها نی نیها تون خبر میدن؟همه ار لگن استفاده میکنید/؟

مبین نمیشینهرو لگن....بلند کردنو شستنشم واقعا سخته برام...1بارمبردمش بشینه که بشورمش اصلا نفهمید دست تو سنگ توالتو شیر آبو اینقد عصبیم کرد که نگو آخه من همیشه تو روشیی حموممیشورمش سنگ توالتو خیلی کم دیده..

مامانا مبین هنوز صحبت نمیکنه که بتونه خبر بده بگه جیش همه هم میگن هنوز نشوندیش رو لگن؟

هیچکس برام جدول قد و وزن بچه ها رونذاشت

عکس جدیدم دارم وقت کنم میذارم حتما
ملی جون خواهش میشه عزیزم بازم اگه سوالی هست در خدمتم خواهر عزیزم سرعت من خییییییلی پایینه چون dial up میام البته فعلا قراره تا آخر هفته آینده نت پرسرعتمون وصل بشه

سمانه جونم قابلی نداشت گلم برای سوالتم باید بگم که حدودا تا 4_5 روز خیلی درد داره مث سنگ سفت میشه من که از درد حتی ننمیتونستم ایلیا رو بغل کنم اگه دستشو میزد به ممه جیغم در میومد خییییییییییییییلی درد داشت اما اصلا نباید بدوشی و حتما سوتین خیلی سفت ببند که زودتر جمع بشه اما بعدش راحت میشی دیگه درد نداره اما من هنوزم یه مقداری شیر میاد من شنیدم یه قرصایی هست برای اینکه زودتر خشک بشه اما به نظر من استفاده نکن چون فقط چند روز اول درد داره بعدش کم کم خودش خشک میشه

سمیرا جونم اللللللللللللللللهی بمیرم خواهر برات که استرس داری قرررررربون سارا گلم بشم عزیزم زیاد به حرف دکترا توجه نکن بعضیاشون الکی تو دل آدمو خالی میکنن ایلیا هم 40 روزش که بود یه دکتر گفت یه چیزی تو خونش کمه الهی بمیرم از بچم خون گرفتن اینقدر گریه کرد بعدش فرستادم پیش یه دکتر متخصص دیگه اما آخرش گفتن چیزی نیست فقط یه مدتی استرس و گریه برامون داشت نگران نباش ایشااله که هیچی نیست بوس بوس
سمانه جون منم برای ایلیا غذای جدا درست نمیکنم میان وعده هم بیشتر میوه میخوره اما وعده های اصلی غذاش زیاد مرتب نیس گاهی وقتا ناهارش به عصر میفته بعد از خواب

راستی بچه ها من از یه مسله ای خییییییییییییلی ناراحتم تو رو خدا کمکم کنین ایلیا دست بزن داره بیشتر هم خودمو می زنه مو هم میکشه منم که از این مسله خییییییییییلی عذاب میکشم گاهی سرش داد می زنم امشب هم همچین زدم رو دستش که قرمز شد و جای دستم موند اما بعدش اعصابم به شدت خورد شد نمیدونم چیکار کنم که از سرش بیفته میترسم عادت بشه براش خواهش میکنم جوابمو بدین
ملی جون اتفاقا حسابی چک کردم سوختگی و یا زخمی چیری نداره البته از امروز صبح دیگه اونجوری نمیکنه.

سمبرا جون مطمئن باش چیزی نیست.

لیلی جان من تا خالا اون پارک نرفتم اگر مایل بودی یکروز قرار بزاریم با آسیه جون بریم.

نگین جون الان یکم زود هستش برای گفتن و یا روی لگن نشستن محصوصا پسرا دیرنر توی این قضیه همکاری می کنن.

سمانه جون منم یک وعده در روز غذا درست می کنم که معمولا شام درست می کنم که برای ناخار فردا هم خورده میشه سمر هم ناهارشو مثل مایا بعد از خوابش میحوره. برای از شیر گرفتن هم من خودم 5 روز درد شدید داشتم طوریکه دو شب اول رو نشسته خوابیدم نمی تونستم دراز بکشم و یا سمر بغل کنم اصلا هم نباید بدوشی.

رویا جان سمر هم مدتی محکم میزد توی صورت ما منم شروع میکردم به الکی گریه کردن اونم می پرسید چی شده و ناراحت می شد منم می گفتم چون منو میزنی دردم میگیره گریه می کنم بعد از چند بار دیگه از سرش افتاد شما هم امتحان کن.
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.

اول که کار خودت وقتی پشت دستش میزنی کاملا اشتباهه!!!!!
چون یاد می گیره که این کار روش مناسب برای کنترل خشم هست....

بعد هم در کتاب " راهنمای کامل تربیت کودک" در مورد زدن بزرگترها اینطور نوشته که هرگز با لحن درخواست ناله گونه و سخنرانی در این مواقع رفتار نکنید چون این کار رو روش جالبی برای جلب توجه میبینه... بلکه در این مواقع جدی برخورد کنید و با لحن جدی ازش بخواهید دیگه این کار رو نکنه بهتره به ازای هر سال سن کودک یک دقیقه او رو از جمع یا بازی دور کنید... اگر به این کار ادامه میده و به نظر میرسه که برای جلب توجه هست بهش بیتوجهی کنین و ازش دور بشین.... وقتی کودک دیگری رو میزنه به کودکی که کتک خورده بیش از کودک خودتون توجه کنید.. چون معمولا کودکی که دیگری رو "میزند" اونقدر توجه میبینه که این کار براش به راهی برای قرار گرفتن در کانون توجه تبدیل میشه !!!!!!
البته در سنین بالاتر راه های دیگری رو پیشنهاد کرده... خیلی هم تاکید کرده که حتی به عنوان بازی با کودکتون هم "زدن" رو انجام ندین ....
البته اون مورد تنبیه که از بازی یا جمع دورش کنید برای سنین بالاتر هست.
عهدی که با تو بستم هرگز شکستنی نیست این عشق تا دم مرگ هرگز گسستنی نیست

شاید بتوان گفت یکسری رفتارها در سن خاصی عادی است و دوره خودش را دارد
شما نباید زیاد حساسیت نشان دهید زیرا او را تشویق به تکرار عمل خود می کنید شاید تنها برای جلب توجه
اول اینکه حساسیت زیاد بروز ندهید
دوم اینکه اگر کسی را زد شما دست او را بگیرید و با دست خودش طرف را نوازش کنید
سوم اینکه اگر قبل از اینکه بزند کارش را پیش بینی میکنید سعی کنید حواسش را پرت کنید تا اصلا ان کار را انجام ندهد درکل بی محلی کردن بهترین راه حله نگران نباش امیدوارم این مطالب به دردت بخوره موفق باشی.
عهدی که با تو بستم هرگز شکستنی نیست این عشق تا دم مرگ هرگز گسستنی نیست
می دونم خیلی آدم عصب می زنه رویا ... من بعضی وقتا انقدر حرصم درمیاد که دندان به هم می سایم!!! ولی اصلا توی ظاهر نشون نمی دم چه برسه که بچه رو پشت دستی بزنم! تو هم فورا به قول ترانه جان سعی کن که ماجرا رو ندیده بگیری و حواسشو به یه چیزی سریع پرت کنی این روش جواب می ده ... مطمئن باش که همه بچه ها این دست بزنو دارن .

خوشبختانه توی مهد ناهار و صبحونه می دن ... من به فکر شام باید باشم. ولی کلا سعی می کنم که با غذاهای خودمون یه خورده سبزیجات هم مثل هویج و کدو و ... بپزم که توی برنج له کنم که خاصیتش بیشتر باشه.

می گن که :‌بهتره واسه از شیر گرفتن از یه سینه توی روز دیگه شیر ندین و بزارین واسه شبا ... بعد روزی دو بار با آب نخود پخته بشورینش ... باعث می شه خشک بشه .... اونوقت این مرحله رو واسه اونیکی هم انجام بدین.

خوبه مرجان هماهنگ کن .
http://www.womenshealthmag.com/
یه سلام گرم و شرجی وار با درصد بالا به دوستای گل و ناناز خودم.
خوبین خوشین؟ خوش میگذره ؟چه خبرا؟ دلم خیلی تنگیده بود واستون .این نت که سریاری نداشت با ما مدتی منم که حوصله ناز کشدنشو نداشتم ضمنا کارم هم زیاد شده .از دوستای گلی که به یادم بودن و با تلفن و اس و ام اس احوالپرسی کردم ممنونم واقعا و میگم که دوستتون دارم خیلییییییییییی زیاد.
هنوز وقت نکردم پستهای قبلی رو بخونم .ولی امیدوارم همه چیز بر وفق مراد باشه انشالله!
2810