2777
2789
چه جور کلاس زبانی میخای بری؟ منم دوست دارم بچم زبان دوم رو شروع کنه اما هرجایی حاضر نیستم بزارم کلاس زبانی رو قبول دارم برای این سن که با مکالمه و بازی به بچه اموزش بدن نه با تدریس و مشق و...
میخواستم مؤسسه رنگین کمان ثبت نامش کنم که یه محیط شاد و کاملا انگلیسی حرف میزنن و بچه به روش زبان مادری یاد میگیره حالا امروز که زنگ زدم فقط یه شعبش جا داشت که یه کم دوره بقیه شعبه ها تا تیر سال دیگه ثبت نام نمیکنن مؤسسه شکوه رو هم خیلی تعریفشو شنیدم ولی هنوز نرفتم ببینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازیلا جون یحیی از اول تابستون میره مهد قران. البته من به خاطر قرانی بودنش نذاشتمش. بیشتر به خاطر نزدیکی اونم تو گرما و دهن روزه و اینا.الان دنبال یه جای بهترم. برعکس همسر شما بابای یحیی همش میگه عمر بچه نباید تلف بشه. باید یه جای خوب پیدا کنم. البته من با اموزش مستقیم خیلی مخالفم. چه قرآن باشه چه زبان و موسیقی.... فقط می خوام بچه ام قبل مدرسه بچگی کنه و بازی. و توی بازی کردنش خلاقیتش هم رشد بکنه. الان فعلش تنها گزینه ام خانه کودک افرینشه. که اونم به من دوره.... اما همسرم میگه اگه گزینه نزدیکتری پیدا نکردیم همون. می خوام بیشتر یحیی مهارت های اجتماعی و تعامل با دیگران رو یاد بگیره و دوستاش یه کم گزینش شده باشن....
منم تعریف رنگین کمان رو شنیدم..... اما یه جورایی هم باهاش مخالفم. اخه بچه ای که تا جالا به گوشش انگلیسی نخورده از کجا باید بدونه مثلا come here یعنی چی.... که مثلا چی ؟ باید همه مکالمات از همون اول انگلیسی باشه! یعنی حتی اجازه یه کلمه فارسی حرف زدن ندارن. چه بچه ها و چه مربی! من خوشم نمیاد!!!!
میگم خوب چرا کلاس نقاشی و خلاقیت و سفال و اینجور چیزا ثبت نام نمیکنی؟ هم تایمش کمه و هم بالاخره از خونه میره بیرون و براش خوبه؟ الان یحیی فقط دو ساعت میره مهد. اینجوری خیالم از بابت اینکه اونجا ناهار چی می خوره و چه جوری می خوابه و اینا راحته ..... بچه هم خسته نمیشه.... تمرکزش هم فقط روی همون تایمه.
نگار جون همسر منم دوست داره سامیار کلاس بره با مهد خیلی موافق نیست این جا که میگی کجاست اموزشش چه جوریه ؟؟ منم خیلی دوست دارم روابط اجتماعیش با همه خوب باشه البته الان هم خوبه زود با همه حرف میزنه تعریف میکنه ولی یه وقتایی نه مهد رو چون از همه قشر توش هستن و به قول شما گزینش شده نیستن باباش زیاد راغب نیست میگه کارای بد یاد میگیره سامی هم کلا کارای بد رو زود یاد میگیره و انجام میده
نگار من اولین مهدی که سامیار رو ثبت نام کردم امید فردا بود که اونم کلا محیطش انگلیسی بود ولی بر عکس تصورم بچه ها خیلی زود خودشون رو وقف میدن و تو اون ٣ هفته ای که رفت کلی کلمه یاد گرفت در صورتی که من هر چی میخوام یادش بدم أصلا توجه نمیکنه و یه کم هم لجبازی ولی مهدش خیلی قانون مند بود و محیط خشکی داشت که بچه های کوچیک رو جذب نمیکرد اون موقع سامی ٢.٥ سالش بود ولی رنگین کمان رو میگن خیلی محیطش شاد
نازیلا جون من که از بحث تو نی نی سایت بیشتر لذت می برم.... تو وایبر اولا جو چنین بحث های آموزنده ای وجود نداره. دوما که دسترسی به حرفای قبلی خیلی سخته.... بنابراین من که از خوندن پستهات تو اینجا کلی استقبال می کنم.... اتفاقا منم از همین مهد می ترسم.... می ترسم بیشتر به جای براش مفید باشه ضرر هم داشته باشه.... از طرفی چون یحیی تا حالا چند تا مهد و کلاس عوض کرده دیگه این بار می خوام با وسواس خاصی بزارمش.... من نظرمو بگم؟ در مورد یادگیری زبان دوم.... به نظر من برای بچه های ما خیلی خیلی زوده.... البته این نظر منه. من معتقدم حتما باید اول با الفبای فارسی و تا حدودی دستور زبان خودمون اشنا باشه بعد شروع به یادگیری زبان دوم بکنه.... که تقریبا میشه همون پنج ششم ابتدایی! پس حالا حالاها من وقت دارم!!!!
سلامم بحث اموزش شد منم نظر خودمو بدم راستش من یکی که با اموزش از هر نوعی تو این سن مخالفم تا 6-7 سال این هم نظر محققای روانشانسی کودک مثل استاد سلطانی هست هم سفارش پیامبر اما اعتقاد دارم بچه میتونه به شیوه دیگری غیر از اموزش ی
2810