2777
2789
سلام بچه ها

مرسی از ابراز همدردی همتون....ایشالا شما هم هم برید زیارت.....

اون تایپیگه گه برای من باز میشه....

مژگان چون بنظرم توهنور نتونستی قلقه اخلاقه پارمیسو بفهمی بدونی چشه ح.وصلش سررفته دیدی دکتر پشتش دیده که ورم کرده سعی کن بیشتر باهاش ارتباط برقرار کنی ببینی چی دوس داره خودت باید حلش کنی چون کنارشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلاااااااااااااااااااااام،منم اومدم بعد از یه غیبت طولانی،البته یه مقدار از غیبتم مربوط به خرابی نی نی سایت بود و بقیه اش هم مربوط به سارا.راستش سارا 1 ماهی هست که سیستم بدنش بهم ریخته،تمام تنش مثل حالت اگزما ریخته بیرون و فعلا" هم بعد از این همه دکترای مختلف رفتن معلوم نشده که چیه.اول از ساق پاش شروع شد و حالا رسیده به صورت و روی بدنش ولی خداییش تحمل خودش خیلی بالاس.آخرین دکتری که بردمش امروز براش آزمایش نوشته..تو رو خدا دعا کنین که حداقل معلوم بشه چیه که از این استرس و بلاتکلیفی دربیایم،ذهنم خیلی درگیره..امیدوارم همه شما و نینی های نازتون همیشه سالم باشین...واقعا" دلم برای همتون تنگ شده بود.بووووووووووووووووووووس برای همه
راستی من چند ماهی بود که از نافم عفونت میومد ولی این چند وقت اخیر ازش خون هم میومد رفتم دکتر گفت برم سونو بعد که سونو رو انجام دادم گفت فتق داری یعنی پارگی پرده دیافراگم و در اثر بار سنگین برداشتنه در حقیقت به خاطر بغل کردن سامیار
دکتر گفت حتما باید عمل کنی ولی اول باید عفونت نافم خوب بشه بعدش

بعد از عمل هم تا 6 ماه میگفت هیچی نباید بلند کنی
الانم بیشتر از 3 کیلو نباید چیزی بردارم
ولی مگه میشه با بچه این کارارو انجام داد
سمیرا جون وای پارمیس یه بار تمام صورت و تنش قرمز شده بود مثل مخملک بعد هیدروکسی زین و چند تا دارو داد دکتر خوب شد انشالله ماله سارا هم خوب بشه

واب نازیلا چقدر سخته ادم بعضی وقتها مینئته چیکار کنه با این بچه ها حالا میخوای عمل کنی؟

نازیلا چه اتفاقایی می افته یهویی! بمیرم واسه تون هم تو هم سمیرا که اینهمه سختی کشیدین. دعا میکنم زودتر خوب شین هم تو هم سارا کوچولو. ایشالا که با مراعات خوب شی آزمایش سارا کوچولو هم حساسیتشو نشون بوده.
من شنیدم خانوما به ندرت دچار پارگی دیافراگم میشن. پدربزرگ من همین دیروز عمل کرده و البته برای بار دوم ! اونم به خاطر اینکه سنش بالاست و مراعات هم نمیکنه.
نازیلا جون سعی کن کمتر گل پسرتو بغل کنی. مبادا دردناک بشه و سخت تر!
[دوستای خوبم مرسی از دعا و دلگرمیتون که واقعا" بهشون احتیاج دارم،امیدوارم زودتر بشه تشخیص داد از چیه...

مژگان جون 1 هفته سارا هیدروکسی زین خورد روزی سه بار با حداکثر دوزش اما دریغ از یک ذره بهبود،دکتری هم که 5 شنبه بردم داروهاشو عوض کرد ولی اگزماها قرمزتر شده دیگه مغزم هنگ کرده...
من نمی دونم چی بگم ... وضع این دکترا خیلی ناجور شده ... گفتم که گردن هایا خیلی ناجور شده بود هزار جور کرم قارچ دادن و یه مدت طولانی گردنش وحشتناک بود و بیرون همه نگاش می کردن فکر می کردن مرض قارچی واگیرداره !! ولی یه دکتر گفت که خشکی پوست نوزاد داره و اگزما زده و خیلی درمانش راحته ... کمتر حموم بره و همیشه مرطوب کننده بزن ... توی چند روز خوب شد و هیچوقت دیگه دچارش نشد ... امیدوارم که بیماری سارا جون هم یه چیز به همین سادگی باشه.
http://www.womenshealthmag.com/
2810