2777
2789
سمیرا این چه فکریه آخه می کنی دختر. هر بچه ای ممکنه تو یه زمینه هایی رشدش از بقیه یه کم جلوتر یا عقب تر به نظر برسه. تازه اونم مقطعیه. معمولا هم ژنتیکه . تازه سارا که کلمه می گه و خوبه. بچه هایی هستن که تا دو سالگی و بیشتر یه کلمه حرف نمی زنن و دلیل نمی شه که ماماناشون خوب نبودن. گیر نده به بچم سارا. بزار به جای حرف شیطونیاشو کنه.
در مورد حرف زدن تجربه من این بوده که کتاب خوندن برای بچه خیلی مهمه. حتی کتابایی که جلوتر از سنش هست رو به جای اینکه از روی متن کتاب بخونی خودت به زبون ساده داستانه و عکساشو براش تعریف کن. این کار دایره لغات بچه رو خیلی افزایش می ده و وقتی رو دور حرف زدن بیفته می بینی که چقدر کلمه بلده و چقدر جلو هست. من خودم چون یه جورایی همیشه خوره کتاب بودم در مورد خریدش برای ملودی هم هیچ مقاومتی ندارم و چند روز پیش که داشتم کتابارو مرتب می کردم اونا رو شمردم و شد 120 تا کتاب که واقعا همشو می خونیم بارها و بارها. وقتی تکرار می شن یهو می بینی بچه یه جاهایی از کلماتش درست استفاده می کنه که شاخ درمیاری. هر کاری هم می کنید و هر جا که می رید همش براش توضیح بده و بعدا مثلا موقع غذا خوردن یا هر وقت دیگه ای اونارو براش یادآوری کن و اتفاقات روزمره رو مثل داستان براش بگو. البته حتما خودت خیلی کارا می کنی فقط خواستم تجربه خودمو بگم. ببخشید اگه موختو خوردم واکسنش انشالا به سلامتی و راحتی بزنید و خیلی اذیت نشه
ماگنولیا 120 تا کتاب!!!!
واقعا آفرین
من در برابر و اصلا مامان نیستم چه برسه به خوب و بد بودن
سامیار اصلا نمیذاره من براش کتاب بخونم هی هجوم میاره و کتابو میگیره و میخواد پاره کنه
اصلا این بچه ظرافت نداره خیلی خشنههههههههههه

وقتی بچه ها حرف میزنن خیلی خوبه حس خوبیه

فریناز عزیز خوبی دلم برات تنگ شده بود
الهی بمیرم برات برسام جونم چرا دندونت شکست

سمیرا ایشالله پروژه واکسنش هم به خوبی پشت سر بذاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم نازیلا جونم تو خوبی سامیاز پهلوونم خوبه؟
نازیلا جون این جور آموزش ها برای دختر هاس جدی میگم تو نمیتونی پسر بچه رو بنشونی و براش قصه تعریف کنی با لی لی حوضک بخونی یا کتاب بخونی برسام هم یه چند تایی کتاب داره البته نه 120 تا ولی همشون تیکه پارس نصفشون رو هم داشتیم اثاث کشی میکردیم ریختم دور چون دیگه قایل استفاده نبود
لیلی جون دیگه از اول مهر سارا رو نبردم کارگاه،آخه اونجا تعداد بالا ثبت نام میکردن و مربی اصلا" وقت نمیکرد به بچه ها توجه کنه.اون کارگاهی که تو شریعتی میبردمش عاااااالی بود که میدونین تو این ترافیک باز شدن مدارس و دانشگاهها چقدر وقت آدم هدر میره و بدتر از اون ترافیک اعصاب برامون نمیذاره...البته من برای سارا قبل از 1 سالگیش چند بار کتاب خوندم ولی دیدم استقبال نکرد منم دیگه ادامه ندادم،مرسی ماگنولیا جون از راهنماییت،دوباره کتاب خوندنو براش شروع میکنم حتما"...

مهراوه جون و دیبا جون ولیلا جون(مامان پوریا)خیلی وقته نیستن،کجایین پس؟؟؟
راستی یکی دو تا از مامانا دنبال لیست بچه ها بودن،این آخرین لیستیه که تو اون تاپیک بود،منم قد و وزن سارا رو وارد کردم

سارا : مایا -3 بهمن(7ماهه) - 1900 - 40 ..................................
سعیده : محمد امین- 19 بهمن-3440 - 50 ................................18 ماهگی *10.250کیلو * قد 83.5
زهرا : رایان - 22 بهمن - 3250 - 51 .......................... ...............
یاس نقره ای: مهدیه زهرا-23 بهمن- 2530-45.5........................... 18 ماهگی*11.800 کیلو*قد 83*
ملی: مایا - 26 بهمن - 3100 - 50 ............................................. 18 ماهگی 10.300 کیلو و 82 قد
مامان فندق : شایلین , 1 اسفند , 3120 , 52............................... 18 ماهگی *11 کیلو* قد 83
نگار : محمد یحیی - 1 اسفند -3300 - 50....................................
لیلا : پوریا - 1 اسفند 3450 - 49 ................................................18 ماهگی 12.800* قد 88*
مهراوه : محمد آئین - 2 اسفند -3250 -52 ...................................
مامان ساراو حسین: محمد حسین- 2 اسفند- 3500- 51 ................
پانی : بهداد- 5 اسفند - 3450 - 51 ........................ ...................
ماتار : سمر 7 اسفند - 3500 - 50 ....................... ...................... 18 ماهگی *11 کیلو * قد 89
فهیمه : صدرا 7 اسفند - 3100 -50 ............................................
دیبا : محمد _ 7 اسفند _ 3کیلو _49 ........................................
گندم طلا : محمد رضا-10 اسفند -4450 و 57 .............................. ...
مونا : آرن - 11 اسفند - 3100-48................................................
migmig: نورا - 14 اسفند -3090 گرم - 50.............. .....................
فریناز : برسام - 14 اسفند -2700 - 48................... .....................
الی : آرشیدا -15 اسفند - 3450- 48 .................. ....... ...............
نازیلا : سامیار - 15 اسفند -4860 - 56........................................
رویا : ایلیا _ 16 اسفند _ 2720 _47 ......................................
نگین : مبین 17 اسفند- 3450-51..............................................
رویا : کیان- 17 اسفند -3440-51............................ ...................
مژگان : پارمیس - 21 اسفند -2640-47-......................................
فرانک : النا - 24 اسفند - 2550 - 49 ...........................................
سمیرا : سارا-1 فروردین -2650 , 49........................................... 18 ماهگی*12300*قد 83
سمانه : ساینا -1 فروردین -3800 -50.................................... ....
لیلی : هایا - 2 فروردین - 3550 -50 ...........................................
ریحانه : امیرطاها -6 فروردین - 2770 - 47 .................................

وای دوس جونا خیلی ناراحتمممممممممممممممم

الان همسایمون اومده دم در میگه چرا انقد بچون گریه میکنه و غر میزنه
میگه من ناراحتی اعصاب دارم نمیونم گریه بچرو تحمل کنم

آخه من چیکار کنم به یه بچه 19 ماهه چجوری بفهمونم الان گریه نکن الان غر نزن

خیلی حالم گرفتسسسسسسسسسس

ولی بیچاره حقم داره سامیار از روزی که پسونکشو گرفتم تقریبا دو هفته همش داره غر میزنه

مثلا صبحا که باباش میره نیم ساعت تمام فقط گریه میکنه با هیچی هم یادش نمیره
یه مدت باباش یواشکی میرفت یه مدت قشنگ ازش خدا حافظی میکرد براش توضیح میداد ولی فرقی نکرد

خلاصه دیگه من کم آوردم گریهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
سلام نازیلا جونم واااااااااااااااااااااااااااااااای کله م سوت کشید چه ادمایی پیدا میشن بچه ست ادم بزرگ نیست که ساکتش کرد خودش نمی فهمه که بچه ست ناراحتی اعصاب داره که داره کله شو بزنه به دیوار
زنی را می شناسم من که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق می خواند
فریناز جون ممنون ازت

سمیرا جون بله گفتم خوشحال شدن اما الان هی گیر میده کار نکن بیاید بالا غذا درست کنم همینجا بخورید تا من بشورم تو نمیتونی اما من دوست ندارم این چیزا رو درسته لطف میکنه اما من دوست ندارم

نازیلا پس تمام همسایهای ما هم باید میومدن دم خونمون چون از اول تا الان هی پارمیس گریه میکنه بچه اس دیگه تو که نمیتونی کاری کنی میدونم خیلی اعصاب خوردن کنه اما باید باهاش مدارا کنی

البته هایا هم تا کتاب رو دو ورق می زنی که براش بخونی یه دفعه برمیداره تا آخرتند تند ورق میزنه بعد می گه : تموم شد!!! یعنی زر اضافی نزن دیگه

هایاهم یه مدتیه خیلی خیلی جیغ میزنه و گریه می کنه ... حتی نمی تونم برم یه لیوان آب بخورم ... منم مجبورم با جیغ و داد اون آشپزی کنم و کارای دیگه ... همش میترسم همسایه ها آسی بشن ... ولی خوب چکار کنم ... فک کنم اقتضای این سنه ... اینکه یکی بیاد دم در حرص آدمو درمیاره ... بعضیا انگار بچه ندیدن (خودم مثلا قبل از بچه دار شدن هه)
http://www.womenshealthmag.com/
سارا : مایا -3 بهمن(7ماهه) - 1900 - 40 ..................................
سعیده : محمد امین- 19 بهمن-3440 - 50 ................................18 ماهگی *10.250کیلو * قد 83.5
زهرا : رایان - 22 بهمن - 3250 - 51 .......................... ...............
یاس نقره ای: مهدیه زهرا-23 بهمن- 2530-45.5........................... 18 ماهگی*11.800 کیلو*قد 83*
ملی: مایا - 26 بهمن - 3100 - 50 ............................................. 18 ماهگی 10.300 کیلو و 82 قد
مامان فندق : شایلین , 1 اسفند , 3120 , 52............................... 18 ماهگی *11 کیلو* قد 83
نگار : محمد یحیی - 1 اسفند -3300 - 50....................................
لیلا : پوریا - 1 اسفند 3450 - 49 ................................................18 ماهگی 12.800* قد 88*
مهراوه : محمد آئین - 2 اسفند -3250 -52 ...................................
مامان ساراو حسین: محمد حسین- 2 اسفند- 3500- 51 ................
پانی : بهداد- 5 اسفند - 3450 - 51 ........................ ...................
ماتار : سمر 7 اسفند - 3500 - 50 ....................... ...................... 18 ماهگی *11 کیلو * قد 89
فهیمه : صدرا 7 اسفند - 3100 -50 ............................................
دیبا : محمد _ 7 اسفند _ 3کیلو _49 ........................................
گندم طلا : محمد رضا-10 اسفند -4450 و 57 .............................. ...
مونا : آرن - 11 اسفند - 3100-48................................................
migmig: نورا - 14 اسفند -3090 گرم - 50.............. .....................
فریناز : برسام - 14 اسفند -2700 - 48................... .....................
الی : آرشیدا -15 اسفند - 3450- 48 .................. ....... ...............
نازیلا : سامیار - 15 اسفند -4860 - 56........................................
رویا : ایلیا _ 16 اسفند _ 2720 _47 ......................................
نگین : مبین 17 اسفند- 3450-51..............................................
رویا : کیان- 17 اسفند -3440-51............................ ...................
مژگان : پارمیس - 21 اسفند -2640-47-......................................
انیس : النا - 24 اسفند - 2550 - 49 ........................................... 18 ماهگی * 11.400 * قد 84 *
سمیرا : سارا-1 فروردین -2650 , 49........................................... 18 ماهگی*12300*قد 83
سمانه : ساینا -1 فروردین -3800 -50.................................... ....
لیلی : هایا - 2 فروردین - 3550 -50 ...........................................
ریحانه : امیرطاها -6 فروردین - 2770 - 47 .................................
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

النا معتاد شده .................... به پستونک ..... وحشتناک .......... الان 2 ماهه جونش به جونش وصله .... قبلنا اینطوری نبود ... بود و نبود پستونک براش اهمیت نداشت .... شبا بدون پستونک میخوابید .......

ولی تو این دو ماه منو عاصی کرده ...... شبا حتما با پستونک باید بخوابه ... یک زیر بالشتش یکی تو دهنش یکی هم تو دهن من !!!! دستش رو هم میذاره روی دهنم تا من اونو بیرون نندازم ........

جدیدا داره منفی کردن رو یاد میگره ... قبلنا هم می گفت : نه نه نههههههههههههههههههههه ( 3 بار ! اخری رو محکم تر و با جیغ )

جدیدا بهش میگم النا قطره میخوری ؟ میگه : نه اتره !!!

میگم النا در ماژیکاتو ببند : میگه : نه در !!

غذا هم خیلی خوب میخوره ... شیر هم ایییییییییی ! یعنی شیر خشکش کمتر شده ... ولی حتما باید جلو چشمش باشه ...

شیر پاستوریزه هم اصلا ... شاید یکی دو قلوپ

فقط خودش و خدای نقاشی ... به قول خودش گل .... همیشه گل میکشه ... همه جا ... از صفحه ال سی دی گرفته تا روی بالشت متکاها و دست و پای خودش هم که همیشه خط خطی و سیاههه .... مثل این بچه افغانی ها !!! منم مجبورم با اسکاج دست و پاشو محکم بشورم .... جذب پوستش میشن و جاشون میمونه ...

قبلنا فقط خط راست میکید ولی دو هفته است خط های بسته می کشه ...
میره تو اتاق و جیغ میزنه دتتر ( دفتر ) بعدش میگه کوتکا ( خودکار ) بعدش میگه گووووووول ... یعنی گل بکشه ...

کباب خیلی دوست داره ... حالا هر چی باشه .... گوشت ، جوجه ، ماهی ، جگر .... قارررررررررچ ...

زیاد هم خورده فرمایشات دارن ........

فک کن وسط سریال حـــریم سلطون هوس حسنی میکنه ... ادمو کچل میکنه ....

شاید روزی 10 بار بیشتر این سی دی رو ببینه .... کامل هم به زبو ن خودش شرح میده و جاهائی که آهنگش مثل آوازه النا زودتر شروع به خوندن میکنه ...

یه تکه کلام هم داره ... همش میگه ... دوتچی ! گوتجی ! یه همچین چیزی ... فکر کنم از عوارض سریال افسانه ی دونگ ائی باشه هههههه

یه چیزی هم دیروز کشف کردم ... بچم میگه پاپتی یا پتی Patti .......... مخصوصا شبا ... و نصفه شبا که سردش میشد ...

دیروز کشف کردم منظورش پتو است .... ههههههه

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
کارهای شیرین و بامزه و چلچل زبونی بچه های ناز شما ور خوندم و کلی ذوق کردم

ساینا ، مبین ، برسام ، سامیار هم که تو ترک به سر میبره طفلی ... دلم براش میسوزه ... منم شروع میکنم النا رو ترک بدم .. میدونم خیلی سخته ولی چاره ائی نیست

مایا که موهاشو سوزونده ...... ملودی عروس خانوم ....... سمر و بقیه ....

راستی از اون یکی سارا ننه ی مایا خبری نیست ؟؟؟
سمر هم حسابی معتاد شده به پستونک یکی باید دهنش باشه یکی هم تو دستش. فکر کنم بخاطر دندون نیش باشه که داره درمیاد.
مرتب هم میخواد ستاره بکشه منم باید براش روزی 100 تا ستاره بکشم تا آروم بگیره
لیلی جون منم قبل از سمر هر بچه ای رو که میدیدم داره جیغ و داد میکنه با خودم میگفتم اه چه مادر بیخیالیه حالا خودم هم موقع جیغ و داد یه جورایی به بیخیالی میزنم

بچه ها شما چه پوشکی استفاده می کنین من از وقتی که در مورد مولفیکس بد شنیدم دربدر دنبال پوشک خوب می گردم جان ب ب خوبه ولی الان سخت پیدا میشه دیروز خریدم 40000 هزار تومان
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
منم اومدم بعد یه مدت
امیدوارم خودتون و نی نی های گلتون که بزرگ شدن خوب باشین
مهدیه زهرای ما هم حرف زدنش یکم پیشرفت کرده ولی نه زیاد،به جاش با توجه به سنش درکش بالاتره و جملات دستوری پیچیده رو هم کاملا متوجه میشه
عااااااااااشق کتاب و پازله،هم میاره من بخونم هم خودش میخونه،پازل هم یکسره دستشه و خراب میکنه و درست میکنه...

من الان دو تا دختر دارم.هستی 3 ماهه هم دختر من شد

مژگان واقععععععععععععععا تبریییییییییییک ،خیلییییی خوشحال شدم،خیلی کار خوبی کردی
منم دوست دارم بعدیم دختر باشه ولی یه فال بهم گفت پسره،اگه پسر باشه مجبورم یه آبجی دیگه برا مهدیه زهرا بیارم فکر نکنید من خیلی بچه دوست دارما،نه اصلابه خاطر مهدیه زهرا

دعا کن برا منم که زود نتیجه بگیرم از ماه دیگه میخوام پروژه شروع بشه،البته اگه همسری ادا در نیاره!!!!!

در مورد از شیر گرفتن من که میخوام تا دو سالگی بدم ولی مهدیه زهرا از یک سالگی شیر شبش قطع شد مشاور پایش بهم گفت باید قطع شه هم دلم براش میسوخت هم میترسیدم ولی واقعا به نفع هر دومون شد
گفت اگه خواست بهش آب با لیوان سوراخ دار بده،اگه راضی نشد بغلش کن و کمر و بازوشو با تماس پوستی بمال ،گفتم فقط می می آرومش میکنه و گریه میکنه و اگه ندم کلا بیدار میشه ،گفت عیب نداره بیدار شه و باهم بازی کنین سرگرمش کن که یادش بره،بالاخره با چند روز بیخوابی از سرش افتاد،قبلش یک ساعت هم نمیخوابید و همش می می میخواست ولی با این روش اولش یک بار با نماز صبح میخورد و بعد یه مدت اصلا نخورد.
گفت بعد 18 ماهگی هم تا الان معنی مامان می می بود ولی باید بشه بازی،تا اومد طرفت شروع کن به بازی کردن باهاش تا حواسش پرت بشه،بعد اگه یادش رفت که هیچی ولی اگه باز اصرار کرد بعد 10 تا 15 دیقه بازی بهش بده که معنی مامان عوض شه و اینطوری کم کم یاد میگیره که هی می می نخواد و میاد طرفت برا بازی کردن
به شدت هم مخالف چیزی کشیدن یا تلخ کردن سینه بود
وَ إِذَا سَأَلَکَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیَسْتَجِیبُواْ لِی وَ لْیُؤْمِنُواْ بِی لَعَلَّهُمْ یَرْشُدُونَ(186) آپلود عکس رایگان و دائمی
2810