2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مژگاااااااااااااااان مبارکه! اصلا استرس به خودت راه نده خوشحال باش عزیزم داری بازم مامان میشی.
خدا رو چه دیدی شاید پارمیس هم بهتر شد با اومدن خواهر یا برادرش.
امیدوارم که استراحت و این کارایی که سر پارمیس داشتی برات پیش نیاد.
حالا همه بچه ها بیان شادی کنن... زود زود
مبارک باشه انشااله که حاملگی خوبی خواهی داشت نگران نباش.

نازیلا جون موفق شدی؟ من الان در پروژه توی تخت خودش خوایوندنشم

سمیراجون سارا چظوره؟
حال همه ما خوب است اما تو باور نکن.
مژگان جون مبارکه.

منم اگه شرایط شو داشتم حتما تا حالا اقدام کرده بودم.
ولی هم شرایطشو ندارم. هم احساس می کنم امین حداقل باید حرف بزنه تا حداقل حرف یکی اشو بفهمم.
ولی درکل کار خوبی کردی. هر چی فاصله کمتر باشه به نظر من بهتره
نازیلا جون یه سری مطلب برات گرفتم امیدوارم کمکت کنه:

روش گرفتن پستانک از بچهگرچه پستانک به آرام‌کردن کودک و ارضای بازتاب مکیدن در او کمک می‌کند، هنگامی که کودکان بزرگ می‌شوند و دندان‌های‌‌شان شروع به رشد می‌کنند، پستانک ممکن است باعث آسیب دندان‌ها شود.
برای گرفتن پستانک از کودک این نکات را رعایت کنید:
▪ سعی کنید زمان دسترسی به پستانک را کاهش دهید و به شب‌ها و زمان خواب محدود کنید، سپس به تدریج کودک را قانع کنید که تا بدون آن بخوابد.
▪ کودکتان را وادارید که پستانک را با یک بازی، کتاب یا اسباب‌بازی که لذتبخش‌تر و خلاق‌تر است معاوضه کند.
▪ کودک را وادارید که وقتش را با دیگر کودکانی بگذراند که دیگر از پستانک استفاده کنید.
▪ به کودک توضیح دهید که پستانک مربوط به دوران بچگی است و اکنون که او بزرگتر شده است دیگر به ان نیازی ندارد.
▪ به کودک برای زمانی که بدون پستانک گذرانده است، با دادن اسباب‌‌بازی و مانند آن پاداش دهید.
▪ آرام بمانید و به کودک اطمینان بدهید، اما از تلاش برای ترک دادن کودک از پستانک دست نکشید.
▪ کودک را بارها در آغوش بگیرید

خانم جین تونج می‌دانست که سن دخترش از حد پستانک مکیدن گذشته است‌ اما از آرامشی که پستانک برای این دختر 3 ساله و نیز برای مادر و پدرش ایجاد می‌کرد، راضی بود. خانم تونج که استاد روان‌شناسی در دانشگاه سان‌دیه‌گو است،‌ می‌دانست که گرفتن پستانک از کودک به این سادگی‌ها هم نیست. بنابراین مانند بسیاری از والدین در این زمانه از داستان �پری پستانک� (پری بینکی) استفاد کرد تا پستانک را از کودک بگیرد و او را راضی کند که آنها را به بچه‌هایی که به پستانک نیازمندند، بدهد!

پستانک‌ مکیدن کودک را آرام می‌کند و به او تسکین می‌بخشد. به علاوه اینکه بررسی‌ها نشان‌دهنده‌ رابطه‌ای میان استفاده از پستانک حین خواب و کاهش خطر �نشانگان مرگ ناگهانی نوزاد� بوده‌اند. اما هنگامی که کودک نوپا شروع به گزارش دادن وقایعی که در طول روز بر او گذشته است، از میان دندان‌های گاززده به پستانک می‌کند،‌ زمان آن فرا می‌رسد که پستانک از او گرفته شود. در مورد خانم تونج، ‌این زمان چند ماه پس از جشن تولد 3 سالگی دخترش فرا رسید‌. پری در دیرهنگام شب آمد. چند هدیه کوچک و یادداشتی برای دخترش گذاشت که از کمک او به بچه‌های دیگر تشکر کرده بود. تونج می‌گوید:‌ �احساسی که در صورت دخترم ظاهر شده بود، مخلوطی از غرور و ترس بود.� و خدا را شکر هیچ نشانه‌ای از خشم نسبت به مامان دیده نمی‌شد. بسیاری از والدین امروزه به دنبال آن هستند که گرفتن پستانک از کودک را به آرامی انجام دهند و کتاب‌های مختلفی با نام‌های مختلف برای کمک به آنها برای گرفتن پستانک قفسه کتاب‌فروشی‌ها را اشغال کرده است.

در نسل‌های قبلی،‌ والدین پستانک را از دهان بچه بیرون می‌آوردند و دور می‌انداختند و کل کار همین بود. به قول تونج در آن زمان بچه‌ها می‌خواستند با کنار گذاشتن پستانک والدین‌شان را خوشحال کنند ‌اما والدین امروزی می‌خواهند بچه‌هایشان را خوشحال کنند.

به نظر تونج والدینی که اجازه می‌دهند بچه‌هایشان به مکیدن پستانک ادامه دهند،‌ گرایش دارند که سبک بچه‌داری آسان‌گیرانه‌ای را دنبال کنند؛ سبکی که باعث می‌شود که بچه‌ها نسبت به همسالان‌شان خودشیفته‌تر تربیت شوند. البته دلایل دیگری برای کنار گذاشتن دیر یا زود پستانک وجود دارد. استفاده از پستانک در کودکان نوپا و در کودکان در سنین پیش از مدرسه ممکن است به مشکلات دندانی،‌ مشکلات گفتاری و عفونت‌های گوش میانی بینجامد،‌ به جز اینکه کودک را به پستانک معتاد می‌کند. کودکان نباید پس از 2 سالگی با پستانک در دهان به این طرف و آن طرف بروند.

کلر بی کاپ‌، متخصص روان‌شناسی رشد، در لس‌آنجلس می‌گوید: �استفاده طولانی‌مدت از پستانک تا سال سوم یا چهارم زندگی، ممکن است بیانگر آن باشد که کودک مقدار زیادی استرس تحمل می‌کند‌ که چندان متفاوت با روی آوردن یک فرد بزرگسال نگران به خوردن غذا، ‌نوشیدن قهوه یا سیگار کشیدن نیست.� او می‌گوید: �‌بهتر است در این موارد علت استرس مثلا مدت ناکافی گذراندن وقت با کودک به وسیله مادر یا پدر، اشکال در خواب یا ملال و ناراحتی کودک را پیدا کرد.�

بسیاری از والدین برای برطرف کردن این عادت به گفتن داستانی خیالی حتی اگر به معنای دروغ گفتن به کودک باشد، روی می‌آورند‌ و این والدین همراهان بسیاری دارند.

دو بررسی اخیر در ژورنال آموزش اخلاقی نشان داد که والدین به طور منظم به بچه‌های‌شان دروغ می‌گویند. گیل هایمن، استاد روان‌شناسی در دانشگاه کالیفرنیا در سان‌دیه‌گو و همکار تحقیقاتی‌اش کانگ لی، ‌استاد دانشگاه تورنتو این شیوه را �بچه‌داری با دروغ‌گفتن� نامیده‌اند. هایمن می‌گوید: �بیش از 80 درصد والدین برای تاثیر گذاشتن بر احساسات یا رفتار بچه‌هایشان به آنها دروغ می‌گویند.� او می‌گوید:‌ �ما از میزان بالای دروغ‌گفتن والدین به کودکان حیرت‌زده شدیم. به نظر می‌رسید آنها این دروغ گفتن را به خاطر هدفی که می‌خواهند تحقق یابد، موجه می‌دانند.�

ملیسا برنت پس از آنکه متخصص اطفال او در شهر انریکو در کالیفرنیا به او آموخت که گفتن داستان �پری پستانک� (پری بینکی) ‌را کنار بگذارد، در سال 2008 میلادی کتاب �پری پستانک� ‌را برای راهنمایی والدین در این زمینه منتشر کرد. برنت در نظر داشت به شیوه‌ای مثبت و بدون اشک و احساسات گرفتن پستانک را انجام دهد. او می‌گوید: �روشن است که کودکان به پستانک اعتیاد پیدا می‌کنند ‌اما روشن نیست که سهم والدین در این اعتیاد چقدر است.�

روش �پری پستانک� (پری بینکی) که در ابتدا به آن اشاره کردیم، ممکن است روشی ساده برای والدین باشد‌ اما ممکن است باعث ترک عادت کودک نشود. دکتر جنیفر شو، یکی از نویسندگان کتاب �رفتن به خانه با نوزاد:‌ از تولد تا واقعیت� می‌گوید: �به سادگی گفتن این موضوع به بچه که ما دیگر از پستانک استفاده نمی‌کنیم، می‌تواند به خوبی موثر باشد. والدین اغلب می‌ترسند که بچه‌شان حسابی به گریه بیفتد اما چنین واقعه‌ای همیشه رخ نمی‌دهد. کودک احتمالا خود را با نداشتن پستانک تطبیق خواهد داد‌ و پس از یک یا دو روز حتی دیگر دلش هم برای پستانک تنگ نمی‌شود.�

همه پستانک‌های فرزندتان را یک جا جمع کنید

بعد با او قرار بگذارید با هم یک معامله کنید. فرزندتان را به یک اسباب‌بازی فروشی ببرید و اجازه بدهید تا یک اسباب‌بازی دوست‌داشتنی که هر بچه‌ای آرزویش را دارد انتخاب کند سپس به کودک‌تان بگویید اگر همه پستانک‌ها را بدهد، خانم یا آقای فروشنده آن اسباب‌بازی را به او خواهد داد. به فروشنده هم توضیح بدهید تا این معامله را با کودک شما انجام بدهد البته فراموش نکنید دور از چشم کودک باید کارت اعتباری‌تان را به فروشنده بدهید!

یک معامله دوست‌داشتنی

شما هم قبول دارید که دیدن سوری کروز، دختر 5 ساله تام کروز با پستانکی که در دهانش است، کمی عجیب است؟ اگرچه اغلب پدر و مادرها با پستانک برای بچه‌های نوزاد یا شیرخوارشان موافقند ولی کمتر کسی دوست دارد فرزندش تا 5 سالگی هنوز این عادت را دنبال خودش بکشد. اگر کوچولو شما هم دارد کم‌کم به سن سوری کروز نزدیک می‌شود، وقت آن است که سهل‌انگاری را کنار بگذارید و به فرزندتان کمک کنید تا بی‌خیال پستانک شود. نه به دلیل اینکه عکسش مثل عکس سوری، شما را شرمنده کند بلکه به دلیل اینکه فرزندتان در آینده دچار مشکلات دهان و دندان و اختلالات گفتاری نشود. ما در اینجا چند کلک ساده به شما یاد می‌دهیم تا به کار ببندید.

داستان بسازید

می‌توانید یک داستان خیالی سرهم کنید. مثلا به کودک‌تان بگویید هر چیزی فرشته خودش را دارد. فرشته پستانک با فرشته دندان، دوست است و اگر پستانک را به فرشته‌اش برگردانید، فرشته دندان به جای آن دندان‌های قشنگ و سفید و نو برای کودک می‌فرستد. بعد می‌توانید طی یک مراسم نمادین، پستانک را به یک بادکنک ببندید و به هوا بفرستید تا فرشته آن را دریافت کند!

از پزشک کمک بگیرید

اگر از نوزادی فرزندتان را پیش یک پزشک ‌برده‌اید، می‌توانید از او هم کمک بخواهید. به فرزندتان بگویید خانم دکتر پستانک بچه‌هایی را که بزرگ شده‌اند، جمع می‌کند. فرزند شما هم برای اینکه بزرگ شدن خودش را ثابت کند، پستانکش را به دکتر خواهد داد.

نکته - کودک‌تان را به دیدن نوزاد تازه ببرید و به او بگویید: �ببین! یک نی‌نی تازه اومده! اون پستانک‌های تو رو لازم داره! تو که دیگه بزرگ شدی، بهتره اونا رو بدی به نی‌نی کوچولو!�

یک راز شبانه

اگر هیچ‌کدام از این راه‌ها جواب نداد، یک شب مخفیانه همه پستانک‌ها را دور بریزید. فردا صبح فرزندتان یک خرس پشمالو در تختخوابش پیدا خواهد کرد. باز هم داستان همان فرشته‌هاست که مخفیانه می‌آیند و پستانک بچه‌های بزرگ‌تر را جمع می‌کنند و به جای آن عروسک پشمالو در رختخواب‌شان می‌گذارند. کودک شما موقع خواب نیاز دارد تا این عروسک پشمالو را در بغل بگیرد چون شب‌های قبل از پستانک برای آرام شدن و به خواب رفتن استفاده می‌کرد.

زمان و مکان ممنوع!

محل زندگی کودک و زمان‌های روز را به چند قسمت تقسیم کنید. مثلا اول به فرزندتان بگویید فقط می‌تواند در خانه و ماشین پستانک بمکد. بعد فقط در خانه این اجازه را به او بدهید. بعد فقط در موقع خواب و بعد فقط وقت به خواب رفتن. (این یعنی اینکه شما بعد از اینکه کودک خوابش برد و پستانک به زمین افتاد، می‌توانید آن را از اتاق فرزندتان بیرون ببرید و فردا صبح به او بگویید که سر قول‌تان بوده‌اید.) اما دقت کنید وقت به خواب رفتن، آخرین زمانی است که باید از برنامه حذف شود چون بچه‌ها بیش از هر چیز در این موقع دوست دارند پستانک بمکند. این کار به آنها آرامش می‌دهد.

به او آرامش بدهید

پستانک وسیله‌ای است که کودک، به‌خصوص زمان به خواب رفتن با استفاده از آن آرامش می‌یابد و اضطراب‌های خود را تخلیه می‌کند. یادتان نرود از هر روشی که استفاده می‌کنید، کودک یک‌شبه قادر نخواهد بود به نبودن پستانک عادت کند. شما باید روشی جایگزین برای آرام کردن او پیدا کنید‌ مثلا وقتی گریه می‌کند و بهانه پستانکش را می‌گیرد، او را بغل کنید، ببوسید و به او بگویید که خیلی دوستش دارید ولی پستانک رفته و شما دیگر نمی‌توانید آن را برگردانید! به این ترتیب می‌توانید مانع بروز استرس در کودک شوید.

تو دیگه بزرگ شده‌ای!

یک پستانک کوچک‌تر تهیه کنید دقیقا مانند همان پستانک قبلی فرزندتان باشد. کودک شما از مکیدن این پستانک جدید کوچک لذت نمی‌برد و زمانی که علت آن را از شما سوال کرد می‌توانید بگویید: �تو دیگه بزرگ شده‌ای و پستانک برات کوچک شده. باید بیندازی دور.�

پستانکی که آب می‌رود!

می‌توانید آرام آرام هر چند روز یک بار مقدار ناچیزی از سر پستانک را ببرید. برش‌های شما نباید بزرگ باشد تا کودک متوجه آنها نشود. کم‌کم کودک متوجه می‌شود که دیگر از مکیدن پستانک لذت نمی‌برد. خواهید دید که در عرض یک ماه به راحتی از شر پستانک خلاص می‌شوید.

هم‌نوع دوستی نی‌نی‌ها

اگر در همسایگی شما یا در فامیل یا دوستان کسی به تازگی صاحب فرزند شده است، بهتر است از فرصت استفاده کنید. کودک‌تان را به دیدن نوزاد تازه ببرید و به او بگویید: �ببین! یک نی‌نی تازه اومده! اون پستانک‌های تو رو لازم داره! تو که دیگه بزرگ شدی، بهتره اونا رو بدی به نی‌نی کوچولو!�

فقط برای یادگاری

می‌توانید از خاطرات قدیمی خود کمک بگیرید. مثلا یکی از اشیای قدیمی را که به‌عنوان یادگاری از دوران بچگی خودتان نگه داشته‌اید به فرزندتان نشان بدهید و بگویید چون خیلی برای‌تان عزیز بوده آن را نگه داشته‌اید. حالا می‌توانید به کودک این‌طور توضیح دهید اگرچه او بزرگ شده و نباید دیگر پستانک بخورد اما می‌تواند مثل شما آن را برای خودش نگه دارد. سپس پستانک را جلوی سینه خرس پشمالو بدوزید تا همیشه آنجا باقی بماند!

وقتی در پستانک گل سبز می‌شود!

راه دیگر، استفاده از تخیل بچه‌ها این است که کمی گل ریز و قشنگ تهیه کنید و با بریدن سر پستانک در هر کدام از پستانک‌های کودک‌تان چند عدد گل بریزید. سپس باید به کودک بگویید که وقتی از توی پستانک گل در می‌آید، باید آن را کنار گذاشت!

جایزه بزرگ در ازای پستانک

می‌توانید یک برنامه‌ریزی نسبتا بلندمدت برای این کار داشته باشید، مثلا به کودک بگویید 2 هفته دیگر باید کاملا با پستانکش خداحافظی کند. در این مدت هر روز چند ساعت کمتر به او اجازه بدهید تا پستانک بمکد و در قبال این چند ساعت به او یک جایزه کوچک بدهید. مثلا بستنی یا عکس‌برگردان یا مدادرنگی البته باید وعده یک جایزه دیگر را در روز آخر هم به او بدهید تا او مشتاق شود پستانک را کنار بگذارد. جایزه بزرگ اصلی در روز آخر به ازای کنار گذاشتن کامل پستانک نصیب کوچولوی شما خواهد شد.

موفق باشی عزیزم.
سلام دوستای خوبم،مرسی از اینکه به فکر سارا بودید،بالاخره موفق شدم سارا رو پیش همون دکتر فوق تخصص ایمونولوژی ببرم،اون هم گفت برای تفسیر درست آزمایش قبلی باید یه آزمایش کاملتر برای سارا بنویسه که اون جوابش فردا آماده میشه،دارم از استرس میمیرم،توروخدا دعا کنید،جوابشو سه شنبه میبرم نشون میدم،از بس فکرم مشغوله دستم به هیچ کاری نمیره...
مژگان جون واقعا" بهت تبریک میگم،منم خیلی دوست دارم 2 تا بچه داشته باشم که سارا وقتی بزرگ شد تنها نباشه...
من برای خوابوندن سارا به ندرت به مشکل میخورم،مگر اینکه جایی مهمون باشیم و دوروبرش شلوغ باشه که طبیعتا" کنجکاوی و شیطنت نمیذاره بخوابه..

نگار جون انشاا... که رشد پسر گلت به دارو احتیاج پیدا نکنه وهمیشه تنش سالم باشه..

نازیلا جون سارا هم از 1.5 ماه پیش تا حالا شدیدا" به پستونک وابسته شده،منم همین مشکلو باهاش دارم..
سلام به همگی دوستان جدید و قدیمی و بی حوصله و با حوصله !!
مبارکه مژگان جون ... پس باید بهار منتظر ورود یه وروجک دیگه باشی !!! به چه چیزایی فکر می کنی بابام جان ... دیگه جنسیتش و خلق و خوش دیگه دست کسی نیست ... هرچی هست سالم باشه . پارمیس دیگه اون موقع بزرگ شده ازش مواظبت می کنه برات ... هاه !

تازه شما چی می گین هایا وقتی باباشم خونست هی به من چسبیده ... اصلا باباشو تحویل نمی گیره شانس من :(‌ ... شما هنوز مشکل دستشویی رفتن و شیون پشت در دارین ؟!!!!!! اعصاب ندارم
http://www.womenshealthmag.com/
سلام به همه

چطورید؟خوبید/ عجبی چقدر مامانای قدیمی اومدن خوشحالمون کردن....مرسی نگار جون که به یادمونی ماهم به یادتیم ایشالا مشکل پسر گلت حل بشه و احتیاج به دکتر نداشته باشه...

مزکان مبارکه....واقعا مبارکه....استرس نداشته باش اونم از الان...هرچی خدا بخواد یا دختره یا پسر....مبین ظهرها خیلی راحت میخوابه ولی شب خیلی وول میخوره و تقلا میکنه تا بخوابه خوابشم تایم داره

ملی جون مرسی که تو حداقل جوابم دادی دراوردن جدول از اون تایپیک سخته ولی یکی باید همت کنه...
سلام دوستای خوبم.

نگار جون خیلی خوشحالم که از خودت و پسر گلمون خبر گذاشتی. به نظر من که نگران وزنش نباش هر بچه ای یه جثه ای داره و با شربت های مکمل و ویتامین هم نیازهاش برطرف میشه.ایشالله با خبرهای خوب بیای

آخه مژگان مبارکه خیلی زیاد. منم برات دعا میکنم که خدا یه دخمله دیگه بهت بده دوتا دختر واقعا بزرگترین رحمت و نعمته اما اگرم پسر شد اوووووووونم خوبه و ایشالله دیگه هوسه سومی رو نمیکنی ههههه شوخی کردم اگر به خودِ من باشه که (البته نه تو این مملکت گل و بلبل) دلم یه عالمه نینی میخواد مخصوصا دو تا دختر.استرس نداشته باش خانمی تو اگه خودت آروم و راحت باشی مطمن باش بهترین لطف و محبت رو در حق پارمیس کردی و تازه خیلی خوبه که داری براش یه همبازی میاری. انشالله که بهترین ها در انتظارتونه
2810