2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمون . لطفاً راهنمایی کنید !!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 20398 بازدید | 141 پست

بسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ ﴿ 1 ﴾ الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِینَ ﴿ 2 ﴾ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ ﴿ 3 ﴾ مَلِکِ یَوْمِ الدِّینِ ﴿ 4 ﴾ إِیَّاکَ نَعْبُدُ وإِیَّاکَ نَسْتَعِینُ ﴿ 5 ﴾ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِیمَ ﴿ 6 ﴾ صِرَاطَ الَّذِینَ أَنعَمتَ عَلَیهِمْ غَیرِ المَغضُوبِ عَلَیهِمْ وَلاَ الضَّالِّینَ ﴿ 7 ﴾ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤) اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم** اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم** اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم** اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم** اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم  

این نیز بگذرد.‌‌..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر چیکار کردی با دل من ؟ چرا من دوروزه بعد اینهمه سال انگار تازه اسمانی شدی . راستی زهرا شما کجای هواپیما بودین ؟ نکنه اون وسط بودین که چند تا تکه شد؟😭😭😭😭😭🥺

زهرا وقتی فهمیدی روزگار چه نقشه ای کشیده ، وقتی فهمیدی هواپیما داره تکون های اخرشو میخوره چی گفتی به ترنم ؟ 

همش اتیش میگیرم . از اونجایی که با چه ذوق و شوقی بعد دو ساعت تاخیر سوار هواپیما شدین . از اونجایی که خلبان گفت چند دقیقه دیگه ارومیه فرود میایم و تو شوق دیدار عزیزاتو داشتی ؟ زهراااا کجایی؟ چرا جواب پیام هارو نمیدی ؟ میدونی اگه بری و اون اکانت قدیمیت رو باز کنی چقدر اعلان صورتی رنگ برات اومده ؟ اره راست میگی . اون گوشی خیلی وقته نابود شده🥺🥺🥺🥺

زهرا حالم خیلی خرابه همش توی تصورمی . حتی اون لحظه ای که کاربری نداشتم و همسایتون خبرتو داد هم انقدر بد نبودم . زهرا بهت قول میدم نمیگم چه زمانی ولی یروز میام ارومیه صبح تا شب باهات حرف بزنم . باشه ؟ چرا اون عکس ترنم خاله رو از پروفایل برنمیداری ؟ خب رحم کن بهم هر دفعه میبینم .....

خدا رحمتت کنه 

به خودت افتخار کن اولین کاربری هستی که بعد ۱۳ سال تاپیگات بروز میشه و خواهد شد .