بچه ها چند روز دیگه تولد 40 سالگی شوشوم هستش الان دو هفته هست که فکرم رو حسابی مشغول کرده خیلی از من انتظار داره که تولد خاصی براش بگیرم و سوپرایزش کنم منم هنوز هیچ ایده ای به نظرم نرسیده تروخدا شما اگه ایده ای دارین به من بگین چون که شوهرم خیلی پرتوقع هست و عاشق کارهای رمانتیک و عجیب و غریب هستش نمی دونم چه جوری سوپرایزش کنم ؟؟!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نوگل خندان چند وقت پیش یه تاپیک باز کرده بودی که برام جالب بود نظر هم داده بودم ولی یادم نیست چی بود فکر کنم از شوشو یا مادر شوهرت آها از مادر شوهرت گفته بودی که اذیتت می کنن اره درست می گم ؟؟!! خوب شدن
تولد پارسال همه خونرو شمع روشن کردم خیلی باحال بود خودم هم رفتم آرایشگاه یه لباس خیلی خوشگل پوشیدم و نی نی رو گذاشتم خونه یکی از بستگان و خلاصه حسابی خوش گذرونی کردیم و شام هم رفتیم بیرون ولی امسال می خوام بتروکونم ولی نمی دونم چه جوری ضمن اینکه دوست موست خیلی نداره که بخوام دعوتشون کنم می خوام خودمونی ولی باحال باشه پیشنهاد بدین
آره یاسی جان.مادرشوهره خبیث من خوب یادته. من به نظر شما دوستان اهمیت دادم و رفت و آمدام خیلی خیلی کمتر شده. باهاشون هم زیاد قاطی نمی شم. الان احساس خیلی بهتری دارم.
age mikhay pulkharj koni boro ye hotele 5setare unja kasayi o daran ke hamechio bara party amade mikonan khodeshun hame karo mikonan albate ba nazar porsi az to,man inkarokardam kheili bahal budddddddddddddd,idehashunham kheili no va bakelas hast