2777
2789
بچه ها چند روز دیگه تولد 40 سالگی شوشوم هستش الان دو هفته هست که فکرم رو حسابی مشغول کرده خیلی از من انتظار داره که تولد خاصی براش بگیرم و سوپرایزش کنم منم هنوز هیچ ایده ای به نظرم نرسیده تروخدا شما اگه ایده ای دارین به من بگین چون که شوهرم خیلی پرتوقع هست و عاشق کارهای رمانتیک و عجیب و غریب هستش نمی دونم چه جوری سوپرایزش کنم ؟؟!!
به نظرم دوستاتونو بدون اینکه خودش بفهمه برای روز تولدش دعوت کن.قبلشم نسبت به تولدش بی تفاوت باش جوری که حرسش در بیاد.روز تولدش از همه بخواه قبل از اینکه خودش بیاد بیان و حسابی سو پرایزش کن
39 تا گل رز طبیعی با یک گل رز مصنوعی بذار تو یه جعبه خوشگل
روش هم بنویس به مناسبت 40 ساله شدنت
تا روزی که همه ی گلها خشک شوند دوستت دارم

ببخشید اگه یه کم پیشنهادم کلیشه ای و لوس بود

هیچ چی دیگه به ذهنم نرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی بساط تولد رو را ه بندازی و بدون اینکه خودش خبر داشته باشه فامیل یا دوستاشو دعوت کنی تا غافلگیر شه یا سبد گل بفرستی با پیک محل کارش یا با همدیگه برید یه جایی که دوران نامزدی همیشه میرفتیدو اونجا بهش هدیه شو بده...........یا چمیدونم نصفه شب بیدارش کن یک ماچ ابدار به اضافه یک هدیه توپ بهش بده........
فروش و طراحی و دوخت انواع مانتو زنانه (09127078868)
من سالی که باردار بودم نتونستم تولد بگیرم براش... صبح تولدش رو تبریک گفتم خیلی عادی، بعدش رفتم براش یه کیک خیلی بزرگ از بی بی گرفتم(عاشق اون کیکا شکلاتیاست)..با یه دسته گل... از یکی از دوستاش آدرس دقیق شرکتش رو گرفتم و با پیک براش فرستادم....
اونقدر ذوق زده بود که تا مدتها برای این کارم ازم تشکر میکرد...
شبش هم با خانواده ها یه کیک کوچولو خوردیم و کادوش رو دادیم
من شوهرم اولین تولدمو کلی عشقولانه برام گرفت هنوز مزش زیر دندونمه
من خونه مامانم بود که شب اومد دنبالم که بریم خونمون وقتی رسیدم خونه دیدم از دم در تا اتاقهای دیگه گل رز چیده بود و روی مبلها پر بادکنک بود
بعد بهم گفت دوست داری اول کدوم اتاق بری منم یه اتاقو انتخاب کردم توی هر اتاق تا دم تخت با گل رزهای قرمز چیده بود روی هر تخت هم یه کادو گذاشته بود دور کادو رو هم با گل های خشک رنگی تزئین کرده بود
یکی از اتاقها هم کیک گذاشته بود
شام هم با هم رفتیم بیرون
خیلی این تولدمو دوست داشتم
به نظرم این کارو کنی تا اخر عمرش یادش میمونه
واااای، چه ایده های جالبی. یاسی جون دستت درد نکنه با این تاپیک عالیت.
آخه منم تولد شوهرم نزدیکه. چون سالگرد ازدواجمونم حدود 2 ماه بعدشه، فکر کردم تولدش رو ساده تر بگیرم و برای سالگردمون، یه چیز حسابی براش بخرم.
برای تولدش فکر کردم یه جعبه با گل های رز توش (به اندازه سنش) بذارم ولی به ایده آفتاب جون فکر نکرده بودم.
ایده ماه بانو جونم منو تو فکر برد.
کلا همش خیلی جالبه.
ممنون من که استفاده کردم خیلی جالب بود ماه بانو من حسودیم شد
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
2810