2777
2789
عنوان

شده تا حالا داد و بیداد کنید تو دعوا بعد از همسایه ها خجالت بکشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 44 پست

این خیلی بده یه نفر با ولوم بالا حرفاشو بزنه حالا تحت هر شرایطی 

همیشه ام از اینجور ادما دوری میکنم در حقیقت رابطه ای باهاشون ندارم

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
دیروز داشتم با جیغ و داد شربت سرماخوردگیِ پسرمو بهش میدادم دیدم همسایمون زنگ زده چه خبرته انقدر جیغ ...

آره واقعا بآه ها یه وقتایی لازم واقعا داد بزنی تا حرف شنو بشن

خدا جونم شکرت 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اررره بارها شده. ما همسایه بغلمون خیلی ساکتن با اینکه دوتا پسر بچه دارن ساعت 8 شام میخورن ساعت 10 خو ...

دمت گررررم صداقت داری

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

عزیزم همسایه بغلی ما همینه..داد و بیداد زنه تو خونه ماست..تمام حرفهاشو میشنوم..خیلی هم واسش متاسفم...دید بدی بهش دارم..خودشم میدونه صداش میاد خونه ما...نکن عزیزم...ح

خیلی زشته..

درکتون میکنم منم خیلی عصبیم اعصاب برا مردم نمونده با این همه مشکلات ولی من هیچ وقت صدام اون همه بلند نبوده ولی شوهرم چرا

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

من اصلا دلم نمیخواد همسایه هارو ببینم🤣🤣🤣

ولی در ساعت استراحتشون واقعا ارومیم

عصرا انقدر سر و صدا داریم من و بچه ها.. از صدای بازی و جیغ بگیر تا داد و فریاد و دعوا..

دلم میخواد ازین خونمون بریم 😥

با همسرت دعوات میشه؟

جدیدا اینجوری شدی؟

من قبلا اینجوری بودم ولی  الان حوصلشو ندارم

تازه همسایه قبلیم هم زبانم بود فکر میکردم صدام بیرون نمیره بعد تین که رفتن متوجه شدم😐😐

بعد خداروشکر الان فارس هستند نمیفهمند😃

خدایا شکرت ...  

خونه ی همسایه ی ما اینطورن

تقریبا هر هفته جمعه ها که هر دو خونه ان ، دعوا دارن

داااااااد میزننا

ولی خوب وقتی ما رو  میبینن خیلی عادین، بهشون نمیاد خجالت بکشن

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
آرام خانم اکثرا مردا اینطورین صداشونو میبرن بالا کمتر خانمی مث شماس از یه خانم این حرکت بعیده سعی کن ...

درد منم همینه اون که آن تریک میکنه آروم حرف میزنه وهمه صدایه منو میشون و میگن وای وای چه زنیییی

خدا جونم شکرت 😘
درد منم همینه اون که آن تریک میکنه آروم حرف میزنه وهمه صدایه منو میشون و میگن وای وای چه زنیییی

همین دیگه بد عادت شدین اگه یه بار سرتون نعره بکشه داد زدن یادتون میره مث من  

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
من قبلا اینطوری بودم ولی الآن دیگه نه خیلی بده ابرو برای آدم نمیمونه یه دو سال آخر بیشتر شده بود دیگ ...

منم اوایل ازدواجمون خیلی زیاد بود الان مواظبیم خیلی تا اونجا که میشه

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!