2777
2789

ببلاک ای ار بچه یبوست میگیره کی گفته باعث اسهال میشه...اصلا ایراد ببلاک ای ار همین یبوست وحشتناکشه...دختر من با این که اصلا یبوست نداشت ولی این شیرو که خورد باعث یبوست وحشتناک حتی زخم شد دیگه شیر معمولی دادمش

[QUOTE=55541904]ببلاک ای ار بچه یبوست میگیره کی گفته باعث اسهال میشه...اصلا ایراد ببلاک ای ار همین یبوست وحشتناکشه.. . شوهرم فعلا نوولاک واسش گرفته چند سی سی با قطره چکون بهش دادم خدا کنه اینم بهش بسازه نخوام دوباره شیرشو عوض کنم،تو بچه های همین سایت دیدم نظر داده بودن که کلا شیرهای ببلاک ملین هستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان ببلاک ای ار میدم روزی یبار دفع داره یه بعضی وقتا هم یه روز درمیون میشه اسهال هم نمیشه هفت دق ...

کاشکی مطالب شما رو زودتر دیده بودم دو دل نمیشدم و میدادن ببلاک بگیره،فعلا نوولاک دادم،شیر خوبیه ولی دختر من از بس همیشه اسهاله دلم میخواد شیری باشه که شکمش از حالت اسهالی بیاد بیرون

کاشکی مطالب شما رو زودتر دیده بودم دو دل نمیشدم و میدادن ببلاک بگیره،فعلا نوولاک دادم،شیر خوبیه ولی ...

اخه منم دخترم شیر خودمو میخورد کلی دفع داشت و ابکی بود تقریبا الان خوبه 

خدایا اگه منو لاغر نمیکنی لااقل دوستامو چاق کن😁😂😎
اخه منم دخترم شیر خودمو میخورد کلی دفع داشت و ابکی بود تقریبا الان خوبه 

دکترها نگفتن علتش چیه که دفع داره،اخه دختر من با هر شیر دهی دفع داره،روحیه ام خرابه بس که همیشه پامپرس عوض میکنم ولی شکر خدا نمیشه ناشکری کرد

دکترها نگفتن علتش چیه که دفع داره،اخه دختر من با هر شیر دهی دفع داره،روحیه ام خرابه بس که همیشه پامپ ...

با شیر مادر منظورته؟ 

دکترها نگفتن علتش چیه که دفع داره،اخه دختر من با هر شیر دهی دفع داره،روحیه ام خرابه بس که همیشه پامپ ...

چون شیر مادر زود هضمه بستگی به نوع غذامون فکر کنم سبک و سنگینی شیرم باشه

اره با شیر مادر،از یک روز بعد از تولدش تا الان که به تازگی رفته تو چهار ماه همیشه بیرون روی زیاد دار ...

چیزای مقوی میخوری؟ بالا اوردنم داره؟ 

من همیشه رژیم دارم بجز مرغ و پلو ساده با سیب و سیب زمینی چیز دیگه ی نمیخورم

منم همین بودم ریزش شدید مو گرفتم بخاطر رژیم, راحت شیرخشکی کن طفل معصوم و

من دلم میخاست توپولی باشه ولی هنوز نشده, خدارشکر وزن گرفته استتفراغ نداره

منم دلم میخواد بچم لااقل وزن معمولی بالا ببره ولی فعلا که لاغره نگران وزنشم چون بخاطر اسهال و رفلاکسشه فک کنم البته علایم رفلاکس دارع وگرنه رفلاکسش جهشی نیست چوت پسرم رفلاکس جهشی داشته میدونم که شکلیه