2777
2789

امشب چهارشنبه سوری یا چهارشنبه سرخ، یکی دیگر از جشن های باستانی و زیبا در ایران است. از آنجائیکه مراسم قشنگ چهارشنبه سوری در هر شهری به شکل متفاوت برگزار میشه، چقدر قشنگه تا درباره آداب و رسوم چهارشنبه سوری در شهرتون صحبت کنید.

امیدوارم امشب برای همه چهارشنبه سوری بی خطر و خاطره انگیزی باشه

چهارشنبه سوری تان خجسته و نیکو

سلام .تو تهران که جور خاصی برگزار نمیشه .من نزدیک صد تمن ترقه و ابشار و منور خریدم بیشتر از این اتیش بازیا .صدا دار نخریدم مثل نارنجک یا دینامیت اونا رو میزنم .خونه مامان بزرگمم حیاط داره اونجا اتیش روشن میکنیم تو حیاط شامم دور همیم 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

ما تو شهرمون كنده هاي آتيش به رديف درست مي كنيم و از روش مي پريم بعدش هم قاشق زني داريم كه چادر مي اندازن سرشون و در خونه ها ميرن و عيدي و شيريني مي گيرن 

البته چند ساله كه چهارشنبه سوري شده ترقه و بمب و ...و حال و هواش رو از دست داده 

اونهايي كه گفتم مال بچگي من بود 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   

اجازه بزن برقص کردن بهمون دادن😐

برای مردم در پارکها برنامه های مفرح گذاشتن😐

انقدر شرایط اقتصادی مردم اکی هستن خودشون با فامیلا جمع میشن یه جا 😐

هیچی ترقه بازی میکنیم😒

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

ما که در و پنجره رو محکم میبندیم که پرده گوشمون پاره نشه انقدر که چهارشنبه سوری های چند سال اخیر وحشتناک بود 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

هیچی 😶میریم تو خیابون انیش بازی میکنیم 😆 

🔥🔥💥💣😆 بعدم میایم خونه مادربزرگم شام دورهم 😩 بعدم همونجا تلپ میشیم 😂

کاش یکی‌ ام پیدا میشد می رفت بهش میگفت  من‌ چقدر دلم‌ واسش‌ تنگ‌ شده🖤 ستار‌ه‌ کوچولو ...🌠🌌 اون که یه وقتی تنها کسم بود تنها پناه دل بی کسم بود تنهام گذاشت و رفت از کنارم از درد دوریش من بی قرارم...🎵🎶 https://abzarek.ir/service-p/msg/1989264⭐️  https://harfeto.timefriend.net/17293677314543   

خانم تهرانی جان من یه انتقادی بکنم ؟؟؟

شما در تاپیکهای نظر خواهی یا انتقادهای کاربرها هستین و میخونین که از چه بخشهای سایت ناراضی هستن ولی اصلا اهمیت نمیدین .به نظرتون نظرات کاربران مهم نیست ،؟؟؟؟

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

واسه ما ک ی هفتس شروع شده امروز هم زیرنویس شبکه خبر نوشتن از شهر ما تا الان چهار پسر مصدوم شده.

ما هم سنگر گرفتیم و الان از توی سنگر دارم واستون پست میزارم و منتظر نیروی ویژه هستیم تا بیان نجاتمون بده😎😎😎

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

مثل اینکه استاتر تاپیک زد رفت بخوابه 😒😒😒😒😒

ما برای خودمون میگیم

ما اصلا چهارشنبه سوری نداریم😔هیچکس نمیاد بریم.شوهرم که اصلا نگوووووو.میخوابه تو خونه تنبله😭😭حالا امشب میخوام بهش بگم بریم خونه بابام اینا ببینم میاد😐

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
2810