2777
2789
تا پايان ٤ ماهكي 

من هفته ای دوبار پریناتال میخورم احساس میکنم کمه آهن کلسیم و..چی میشه

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
من سونو بهم گفته رحمم دوشاخه شما کسیو میشناسید که اینجوری بوده باشه؟

اره من وخترخالم اینجوری بود الان یه دختر ناز داره

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه.یعنی چی اصلا؟قبلا نمیدونستی؟؟

نه نمیدونستم یعنی بالاش به شکل قلبه و هروقت شدتش زیاد باشه رحم دو قسمتی میشه و بچه فقط تو یه قسمته جاش کوچیکه واسه رشد البته دکترم گفت چیزی نیست ولی میگن باعث زایمان زودرس میشه 

من هفته ای دوبار پریناتال میخورم احساس میکنم کمه آهن کلسیم و..چی میشه

من دكترم گفت از هفته١٧ بيا بهت قرصيدم دكترم رفت سفر من از هفته١٩ شروع كردم به خوردن كلسيم و اهن وويتامين تو هفته چند هستي اين قرص پريناتال برا چيه

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
نه نمیدونستم یعنی بالاش به شکل قلبه و هروقت شدتش زیاد باشه رحم دو قسمتی میشه و بچه فقط تو یه قسمته ج ...

اگه گفته چیزی نیست پس نگران نباش.فقط خیلی نراقب خودت باش.استراحت کن زیاد

Lilypie Maternity tickers
پریناتال هر روزه که.آهن و کلسیم از ماه 4 و 5 هست.یادم رفته🙈

آخه میگن بشدت روی اضاف وزن تاثیر میذاره هفته ای دوبار میخورم آخر4هستم ولی ن کلسیم ن آهن😯

بچه اولمه . امروز اومدم تو هفته ۹. تاریخ زایمانمم زدن ۲۴ مهر😊

چند روز جلوتر از منی پس.منم البته به حساب مریود امروز 9 هفته و دو روزم.ولی سونو یک هفته دیرتر زد

Lilypie Maternity tickers
قبلش سقطی چیزی نداشته؟

اره ولی فکر میکنم به خاطر مسافرت بوده اگه اشتباه نکنم مکه رفت انشاالله که تااخرش بسلامتی سپری میکنی

2810