2777
2789
یه فروشگاه خیلی خوب برای مامانهایی که دنبال اسباب بازی های سالم و خاص واسه آموزش و تقویت هوش و خلاقیت بچه هاشون میگردن . اگه شیراز هستین خیابان قصردشت- خیابان ولیعصر- نبش کوچه 22 - فروشگاه فکر و بازی . 07116286261
به نظر من این فروشگاه تنها فروشگاهی هست تو زمینه کودک که وبسایت هم داره و بیشتر اجناسشون رو میتونین آنلاین بخرید . اگر هم تماس بگیرین خیلی خوب راهنماییتون میکنن.
www.fekrobazi.com
اینم بگم که اسباب بازیهای چوبیشون چینی نیست و با رنگهای سویا و گیاهی رنگ شده و هیچ گونه آلودگی محیطی مثل سموم یا کود وارد چوب های این اسباب بازیها نشده.آخرین نکته اینکه از 6 ماه تا 99 سال بازی و سرگرمی خوب داره !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهدخت عزیز، واسه بچه های زیر 3 سال کیفیت و استاندارد اسباب بازی خیلی مهمه و با این حال قیمتها رو به دلار از سایتهای خارجی چک کنین باز اینجا مناسب تر هست ! البته اگه دنبال جنس چینی و بی کیفیت باشیم بنظر گرون میاد
اینجا اگه چیزی ساخت چین داشته باشن ، جنسی هست که از آلمان یا انگلیس اومده و واسه اونا ساخته شده اصلا با چیزی که چینیا واسه ما میفرسن قابل مقایسه نیست!!!!!!!!! کار چوبی ایرانی بسیار باکیفیت هم داره!