2777
2789
عنوان

مادرتون رو در 3 کلمه توصیف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25509 بازدید | 1074 پست

با ایمان  . صبور . باگذشت

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .

عشقه نازه و صبور و باعتماد بهنفس ماشاءالله

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والاسکته بخاطر استرس و شور زدنه بیشترش.🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه آدم جنگ طلب و زور گو و عقده ای فقط به پول فکر میکنه حاظره همه ی بچه هاشو به خاطر پول زیر پاش له کنه از درد بمیری براش مهم نیست کلا اصلا حس مادری نداره

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
یه آدم جنگ طلب و زور گو و عقده ای فقط به پول فکر میکنه حاظره همه ی بچه هاشو به خاطر پول زیر پاش له ک ...

چقدر متاسف شدم برات که از عشق بی قید و شرط مادری محرومی ایشالا که متوجه اشتباهش بشه

چه کسی می گوید که گرانی شده است ؟ چه شرافت ارزان، تن عریان ارزان، آبرو قیمت یک تکه نان ،وچه تخفیف بزرگی خورده قیمت یک انسان...

اسم مقدس مادر اومد جاداره که مامانمو گفتم مادربزرگمم بگم چون درحقم مادری رو تموم کرده هرجوقع تنها میشم یادم میوفته ارامش میگرم زنی پیر و سختی کشیده ولی مقتدر و صبورکه ازش منشو صبر و استقامت در زندگی رو به ارث بردم خدا تن سالم بده 

محکم چون کوه.بزرگ چون اسمان .بخشنده چون باران

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
2810