2777
2789
عنوان

مادرتون رو در 3 کلمه توصیف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 25509 بازدید | 1074 پست

حالم از اسم مادر بهم میخوره با اینکه خودم مادرم.... کاری باهام کرد که همه منو یک عقده ای و روانی میدونن همچنین پدرم... خیر نبینن تو زندگیشون.

حکایت من مثل حکایت کودکیست که مادرش او را میزند و می گوید گریه نکن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها دلیل زندگیم پدر ومادرم هستن یه لحظه ناراحتی اونا منو میکشه بخدا حاضرم برای خودم مشکل پیش بیاد ولی اونا غصه ای نداشته باشن 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

اگر در جستجو مدرسه مناسب در محدوده خود هستید .علمی نو  را نصب کنید

جهت گوشی های اندروید

https://cafebazaar.ir/app/com.elminovin.elmino/

جهت گوشی های آیفون

https://new.sibapp.com/applications/starter

اپلیکیشن علمی نو قابلیت‌ها و امکانات بسیاری را در اختیار کاربران خود قرار داده که از جمله آن‌ها می‌توان به امکانات زیر اشاره کرد :

1.نصب سریع و آسان از مراکز معتبر دریافت اپلیکیشن مانند کافه بازار ،  و سیب اپ .

2.جستجو طبقه بندی ( با توجه به منطقه ، مقطع تحصیلی ، نوع مدرسه و جنسیت و. . . .)

3.جستجو با توجه به فاصله از مبدا

4.بانک اطلاعاتی کامل  

5.اطلاعات دقیق از مدارس و مراکز

6.توضیحات مختصر و مفید و کارآمد از وضعیت مراکز آموزشی  

7.عکس ، ویدئو و محل دقیق مراکز

8.بر قراری ارتباط با مراکز  از طریق تلفن ، سایت و . . .

ته ته ته دلم فکر کنم دوسش دارم چون مادرمه اما متاسفانه فقط باعث آبروریزی تو فامیل شده طوری که دیگه رومون نمیشه تو فامیل رفت و امد کنیم خیلی خودخواه و با دو تا نوه تازه یادش افتاده عقده های دوران جوونیش رو خالی کنه بعد جدا شدن از پدرم ماشاالله ۳ بار ازدواج کرده یکی از یکی لات تر و بی شخصیت تر فقط فکر خودشه خیلی خودخواه خیلی حسوده واااای یاد بدبختی هام افتادم همیشه سعی میکنم واسه بچه هام اینجوری نباشم 

خواهشن شماها که مادر خوب دارید حسابی قدرش روبدونید جای ما هم از بودنش لذت ببرید

2810