2777
2789
عنوان

متولدين آبان 97

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 96 پست

سلامممم

منم اگه پری نشم و مامان باشم تاریخ زایمان بر اساس اولین روز آخرین پری میشه 3 آذر که مطمئناً می افته آخر آبان

چون سزارینی ها دو هفته جلوتر می افته

مامانای آبان عزیززززز

میشه برای منم دعا کنین    

چقدر سرخوشم من  

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای حال تهو کسی اینجا قرصی مصرف نمیکنه؟

عزیزم من رفتم دکتر بهم منیزیم ب6 داد با دمیترون، دمیترون رو هنوز نخوردم ولی اون یکی رو میخورم خیلی تأثیر نداره، چند روزه خیلی حالت تهوعم شدید شده.کل روز حالم بده.

چند روز منتظر بودم بیای جوابمو بدی🙄 من دکترم برای روز ۲۹ اسفند سونو زده ولی هیچ جایی باز نیست منم ...

عزیزم نگران نباش تو شش هفته هم ضربان قلب رو نشون میده، منم شش هفته و سه روز رفتم، دکترا یکم دیرتر میگن بریم سونو که مادرا استرس نگیرن، چون اگر دیده نشه تا اواخر 9 هفته دیگه مال همه نشون میده ضربان رو.

عزیزم نگران نباش تو شش هفته هم ضربان قلب رو نشون میده، منم شش هفته و سه روز رفتم، دکترا یکم دیرتر می ...

من اصلا دکترم نگفت کی برم واسه یونو اولم فقط اواخر فروردین بهم یه وقت دیگه داد

بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..

سلام مامانای گل   

منم بارداری دوممه ایشالا نیمه ابان به دنیا میاد 

خیلی تا الان راحت بوده خداروشکر و تهوع و ناراحتی نداشتم تا ببینم از اینجا به بعدش چجوریه 

دیروزم رفتم سونو و ساک و جنین تشکیل شده بود و قلبش می زد خداروشکر ولی صدای قلب گفت دو هفته دیگه و سن بارداری رو سونو تشخیص داد 6 هفته

یه سری ازمایش هم دکترم نوشته که باید جوابش با جواب سونو ببرم پیشش

این از شرح حال ما

امیدوارم دوران خوب و ارومی رو کنار هم سپری کنیم

سلام مامانا به همه تبریک میگم امیدوارم نی نی های همه امون سالم و سلامت باشن و این دورانو به خوبی طی کنیم منم ۵آبان طبیعی هستم  هفته پیش سونو رفتم هم قلبو و هم صداشو شنیدم خداروشکر،به نظرم اگر یه گروه تلگرامی بزنیم خیلی بهتر و مفیدتر میتونیم در کنار هم باشیم😘😘

خدا جونم ممنونم بخاطر کوچولویی که تو دلم گذاشتی و عشقم که بهترین بابای دنیا میشه💏

سلام منم میدیم خدا بخواد ابان ماه بدنیا میاد خیلی خوشحالم که اینجا هست و می تونیم کنار هم باشیم و ... لطفا اگر گروه تلگرامی زدید منم دعوت کنید و از حال همدیگه با خبر باشیم

Pregnancy Ticker
2810