2777
2789
دماوند جان یعنی 1ماه مونده؟دلم میخواد خودش برگرده انقد ذوق میکنم
اینکه می گویند زن حجاب داشته باشد تامرد به گناه نیافتد، مثل این است که بگویند:آفتاب نتابد که بستنی هایمان آب نشود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به زورنمیشونمش گذاشتم دیدم میشینه. فهمیدم یادگرفته. پسرمن خیلی بازیگوشه اصلاروی زمین نمیشه گذاشت مدام بایدبغلم باشه یاایستاده نگهش دارم یاتو روروک یانشسته نگهش دارم یابایدبازی کنم وصحبت کنم باهاش خواب شبشم دو وسه شده یعنی یجورایی تمام وقتمومیگیره
2805
آخی درسا دارم دخترتو تجسم میکنم که 70سانته و داره راه میره.چقد بامزه ودوس داشتنی
اینکه می گویند زن حجاب داشته باشد تامرد به گناه نیافتد، مثل این است که بگویند:آفتاب نتابد که بستنی هایمان آب نشود.
5نیم ماهگی تازه بعداز نشستن غلت زد
قهرمانی در وجود تو خفته است ...کافیست بیدارش کنی تا به بهترین خواسته هایت برسی .
(یا امام زمان(عج)ادرکنی)
Lilypie Waiting to Adopt tickers
هفته36 خدایا خودت نینیمو حفظ کن و به همه ی دوستای منتظرم نینی سالم عطا کن
عزیزم پسرم زود راه رفت و70سانتی بود دخترم14ماهکی راه رفت
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
متینا من دخترمو بردم دکتر که خیلیرعقب تره براورش بود.کلی ورزش بهم یاد داد برا قوت گرفتن عضله هاش
👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
و روزی5سی سی زینک ایرانی برا رشده بهترش تجویز کرد.مساژ دست و پا روزی سه بار با پماد ا د
هناسه موها جفتشون هم فر فر فر ی ی کلی نمک داشتن واقعا وقتی یکیشون را میرفت یکی تماشاش میکرد و سینه خیز میرفت
علایم بیش فعالی خواب کم فعالیت زیاد.درمانش هم دادن شربت خاکشیر و کلا سردیجاته.گرمیجاتو کم کن از رژیم غذاییش.خوب نشد نهایتا ببر دکتر من با دکتر موافق نیستم.دارو روانی هارو به خورد بچه میدن
2810