2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم پیش دکتر نرگس رزم آرا دماغمو عمل کردم به نظرم بهترین دکتر عمل بینی مشهد هستن ایشون. چون خاهرمم پیشش عمل کرد ولی اون دماغش گوشتی بود اونم مثل من نتیجه عالی گرفت. شماره مطبش و آدرسشو میذارم برات عزیزم ۰۵۱۳۸۵۵۵۹۵۹ - مشهد – میدان بیمارستان امام رضا – برج سیمرغ – طبقه ۲ – واحد ۱

سلام من پیش دکتر نرگس رزم ارا عمل کردم دماغمو توی مشهد. به نظرم بدون شک بهترین جراح بینی مشهد هستن چون خیلی خوش اخلاق و باسوادن و کارشون خوبه. خواهرمم دو ماه پیش رفت پیشش و اونم مثل من نتیجه عالی گرفت. شماره مطبشو میذارم برات ۰۵۱۳۸۵۵۵۹۵۹

به نظر من که خیلی تابلوست که این همه آدم اومدن اسم چندتا دکتر به خصوص رو آوردن    اصلا هم که تابلو نیست خودشون دارن تبلیغ می کنن؟!!!   من خودم واسه پیدا کردن دکترم خیلی وسواس داشتم هر هفته دکتر مورد نظرمو عوض می کردم! همش توی اینترنت مشغول سرچ کردن بودمو هنوزم هستم    توی همین سرچ هایی که می کردم سایت پزشک 24 رو واسه عمل بینی در مشهد پیدا کردم زنگ زدم بهشون مجانی بهم مشاوره دادن و وقت عمل گرفتن واسم، هفته دیگه وقت عملمه واسم دعا کنین   

دوست من اومده تهران (اصالتا مشهدیه) بعد حدود 3 ماه پیش عمل بینی در مشهد کرده به نظر من که خیلی طبیعی و خوب شده گفت که اسم دکترش نرگس رزم آرا هست. الان من خودمم وسوسه شدم بیام پیش دکتر رزم آرا عمل بینی کنم!  

من کلی گشتم بعد که با دکتر نرگس رزم ارا آشنا شدم علاوه بر اینکه کار عملمو پیششون انجام دادم از یه چیز دیگه که خیلی راضیم اینه که مشاوره آنلاین گرفتم بعد از دو جلسه مشاوره آنلاین رفتم پیششون برای عمل خیلی کارم راحت شد

ببین اگه خواستی می تونی راحت بری توی سایت ماوراطب و از دکتر نرگس رزم آرا وقت بگیری تازه حتی میتونی نوبت حضوری هم همون جا بگیری

نمیدونم تو مشهد اسم دکتر مسعود ناصری صدر و شنیدین یا نه  ولی از جهت اینکه بخوام بگم جراح ب ...

من دنبال جراح بینی خوب هستم تو مشهد خیلی تعریف دکتر ناصری صدر رو شنیدم نمونه کاراشونو تو سایت دیدم واقعا عالی بود خیلی خوشم اومد شما پیش ایشون عمل کردین؟

2810