2777
2789
عنوان

مسابقه هیجان انگیز اسفندماه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جوایز هم از یه سایت خیلی خوب لوازم ارایشی و بهداشتی هست که ارسال رایگان به تمام کشور داره  فرو ...

نی نی یار دوست داریم😊😊😊😊🙌🙌🙌🙌

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
2805
خوب شما میتونید حس دوستان و نزدیکانتان رو برامون نقل قول کنید البته از زبان انها 

نی نی یار عزیز، به نظرم بهتره زیباترین متن از دیدگاه خودتون باشه، خیلی بهتره، بخاطر اینکه دوستان بی توجه به اصل معنای متن، فقط دنبال لایک میشن که قشنگ نیست، حتی رابطه مادرانه تبدیل به دکور می شه، نه یک تلنگر برای زیبایی حس و حال مادرانه و زیبایی متن 

پدر عزیزم... قسم بر پینه ی دستانت که بوی نان می داد و قسم بر چشمان همیشه نگرانت... جایت در سفره دلمان، سبز و بهاری است... جاودان در آرامش محض الهی...

مسابقات پیشنهادی من:

۱-مسابقه بهترین ترقه بازی چارشنبه سوری (آقایون سایت هم میتونن شرکت کنن)

۲-مسابقه خفن ترین ترین خرید عید

۳- مسابقه برترین چشم و همچشمی عید

۴-مسابقه گنده ترین سبزه عید

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشنید. از گوشه بامی که پریدیم پریدیم
مسابقه عکس اولین عکس نوزاد رو هم همینجا میذاشتید واس ماهایی ک اینستاگرام نداریم

شما میتونید طلبتون تو تاپیک خانم تهرانی  تو سایت هم بزارید تا رای جمع کنید ما به ۵ نفر هم  از کاربرهای سایت که بیشترین لایک دریافت کنند جایزه میدیم 

نی نی یار عزیز، به نظرم بهتره زیباترین متن از دیدگاه خودتون باشه، خیلی بهتره، بخاطر اینکه دوستان بی ...

نگران نباشید ما به ۳ نفر از قشنگ ترین متن ها که توسط داوران انتخاب میشه هم جایزه میدیم 

نگران نباشید ما به ۳ نفر از قشنگ ترین متن ها که توسط داوران انتخاب میشه هم جایزه میدیم 

مرسی از محبتتون و سیاست قشنگتون  

پدر عزیزم... قسم بر پینه ی دستانت که بوی نان می داد و قسم بر چشمان همیشه نگرانت... جایت در سفره دلمان، سبز و بهاری است... جاودان در آرامش محض الهی...
نه دوستان اینبار نظر هیئت داوران هم هست ۳ کاربر رو داوران انتخاب میکنند .

نی نی یار جان تو کدوم تاپیک بنویسیم؟ساعت چند تاپیک میزنن خانم تهرانی؟

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
2810