2777
2789
عنوان

از دست دادن دختر یکی یدونه توی اردوی دانش آموزی

| مشاهده متن کامل بحث + 28425 بازدید | 160 پست
سر منم مامان و بابام واسه اردوها همینو میگفتن. میگفتم اگه با قطار یا هواپیما میبرنتون برو اما اگه با اتوبوسه نه. بخاطر خرج و مخارج هم اکثر این اردوها با اتوبوسه.
"آرامش"هنر نپرداختن به مسائلی است که حل کردنش سهم خداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون من خودم تو این وضعیت بودم. اصلا مجبورم نکردن . حالا شما ها چه اصراری دارین بگین اجباره؟ هر ماه توی جاده ها 2000نفر میمیرن. میخوم بگم این یه حادثه است که خدا برای هیچ کس نیاره.
خدایا زودتر نی نی هامو برام بفرست دیگه
چون من خودم تو این وضعیت بودم. اصلا مجبورم نکردن . حالا شما ها چه اصراری دارین بگین اجباره؟ هر ماه توی جاده ها 2000نفر میمیرن. میخوام بگم این یه حادثه است که خدا برای هیچ کس نیاره.
خدایا زودتر نی نی هامو برام بفرست دیگه
مامان ریحانه جون

البته که توی رسانه های ما این قضیه "اجباری بودن سفر" انعکاس داده نمیشه
اما دلیلی نیست که واقعا این سفرها اجباری نیستن!
رسانه‌های بی طرف که هیچ نفعی از این قضیه نمیبرن توی پوشش خبریشون همه روی این قضیه "اجباری بودن" تاکید دارن

بچه ها هم که دارن میگن چند سالیه اجباری شده

شما الان چون بچه نداری میتونی این قدر راحت بگی هر سال توی جاده ها فلان قدر آدم می میرن. خوب اینم مثل اونا. حادثه هست دیگه!

ولی اگر روزگاری به امید خدا مادر بشی میفهمی فرق یه حادثه جاده ای با یه فاجعه اجباری چیه
اتفاقا مامان ریحانه جون خیلی هم اجبار هست چرا نیست
دختر یکی از بستگان نزدیکمون رو پارسال میبردن مناطق جنگی پدرو مادرش نذاشتن مدیر مدرسه گفت 10 نمره ازش کم میشه مادر دختره هم گفت مشکلی نیست کم بشه فکر کن اونم یه دختر نابغه آخر سرم نتونستن حتی نیم نمره کم کنن ولی بعضی بچه ها ترسو هستن و به حرف پدرو مادر گوش نمی کنن و فکر میکنن که این 10 نمره میخواد کم بشه