2777
2789
عنوان

دکتر پوست خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 259455 بازدید | 174 پست

سلام دختر من(١سالشه) از امروز صبح پايين تنش ريخته بيرون عين كف ته ديگ شده اشولاشه خيلي داغون روي التشه.نميدونم عفونت قارچي يا مال دندونش.دكتر متخصص پوست كودكان در تهران ك ٥شنبه باشه ميشناسيد توروخدا كمكم كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😭😭😭😭.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان کسی دکتر تمیزی فرو میشناسه ؟؟؟

من برای انجام میکرونیدلینگ رفتم پیش تمیزی فر خیلی راضی بود . اخه دکتر تمیزی فر می کرونیدلینگ همراه با سابسیژن انجام می ده واقعا تاثیر داشت و اسکار جوش هام از بین رفت من خیلی از صورتم بد اومده بود ولی از موقعی که رفتم پیش این دکتر خیلی راضیم

دوستان کسی دکتر تمیزی فرو میشناسه ؟؟؟

منم برای جوانسازی پوستم رفتم پیش تمیزی فر واقعا خوب بود چروک های ریزم در همون دو سه جلسه اول برطرف شد . میگن تو کار پوست و جوانسازی حرف ااول رو میزنه . دوستمم معرفی کردم رفت پیشش برای اونم جواب داد و  لک های پوستش خوب شد 

من برای انجام میکرونیدلینگ رفتم پیش تمیزی فر خیلی راضی بود . اخه دکتر تمیزی فر می کرونیدلینگ همراه ب ...

جدی جواب گرفتی
ادرس و شمارشو میدی ؟
چه عجب یکی گفت جواب گرفتم 

جدی جواب گرفتی ادرس و شمارشو میدی ؟ چه عجب یکی گفت جواب گرفتم

اره عزیزم جواب گرفتم الان برات می فرستم. دکتر تمیزی فر: ایران - تهران - خیابان ولیعصر بالاتر از پارک ساعی - رو به رو بیمارستان دی خیابان دوم - پلاک 8 - ساختمان پزشکان سینا طبقه 4 - واحد 14 تلفن تماس : 02188192808

دکتر شب بو جسری کارش خوبه سر کسری هم هست. 

منظور من دکتر دیوسالار کلینیک لوتوس بلوار جمهوری کوچه غزال هست . 

دوستان عزیز من از خودم حرف نمی زنم با دوستم رفتم متخصص پوست ایشون گفتن دکتر یک سی سی تزریق نکرده هیچ باید با سوزن کانولا  میزد زیر چشم رو با سوزن معمولی نمیزنن ولی متاسفانه ایشون خیلی بی دقته  فقط برای دوست و آشنا وقت میزاره هر وقت زنگ میزنی همه مریضها رو جمع میکنن برای دوشنبه و پنج شنبه که ایشون هست ی خانم دکتر دیگه اونجاست که نمیدونم چکار میکنه و چرا براش مریض نمیزارن .نمیدونم چطور از گلوشون پایین میره مال مردم خوردن نداره 

2810