2777
2789
عنوان

دکتر پوست خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 259455 بازدید | 174 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها

درخصوص پزشک متخصص پوست در کرج بر خلاف چیزهایی که دوستای عزیزم گذاشته بودن باید بگم من به تازگی با کلینیک دکتر شادی مظلومی آشنا شدم و مراجعه کردم و خیلی راضی ام .معطلی زیادی داشتم ولی ارزش داشت چون تشخیص پزشک درست بود همون روز هم برام چربی تزریق کردن خییلی راضیم

انشالله خدا شفا بده عزیزم. من شوهرم یه مشکل پوستی دیگه داشت به معرفی یکی از دوستان رفتیم پیش دکتر بن ...

گلم کارش خوبه هزینه اشم انصافا منصفانه بود چون من قبل از اینکه برم پیش ایشون یه جا دیگه میرفتم اون خانم دکتر هم کارش خوب بود ولی خیلی هزینه می گرفت

انشالله خدا شفا بده عزیزم. من شوهرم یه مشکل پوستی دیگه داشت به معرفی یکی از دوستان رفتیم پیش دکتر بن ...

دکتر تمیزی فر خیلی خوبه من از طریق دوستام که پیشش جوانسازی پوست کرده بودن باهاشون آشنا شدم . به امتحانش می ارزه حتما برید پیشش

صورت منم خیلی کدر و ناهموار بود و دارای چروک .پراز لک و منافذ باز . رفتم پیشه متخصص پوست ومیکرو ابریژن و میکرو ندلینگ و هیدرو درمی انحام دادم و هر جلسه ماساژ صورت هم انجام میدادم  عالییییییی بود چهار جلسه انجام دادم خیلی احساس خوبی دارم و واقعا اعتماد 

اینم شمارشون شهرک غرب و سعادت اباد ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹   ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲

خواهرم اگزما پوستی داشت و زمستون و پاییز بیشتر میشد خیلی ناراحت بود اول دستش بود بعد داشت پیشرفت میکرد و جاهای دیگه ام میشد با معرفی دوستش رفت پیش دکتر فخیم الان خداروشکر با اینکه اخرای پاییز اگزما نگرفته . 

خواهرم اگزما پوستی داشت و زمستون و پاییز بیشتر میشد خیلی ناراحت بود اول دستش بود بعد داشت پیشرفت میک ...

اخی عزیزم خداروشکر که خوب شدن . میشه شماره تلفن مطب دکتر فخیم را بهم بدید من میخوام برای درمان لک صورتم برم پیشش

اخی عزیزم خداروشکر که خوب شدن . میشه شماره تلفن مطب دکتر فخیم را بهم بدید من میخوام برای درمان لک صو ...

من یه شماره همراه از دکتر فخیم دارم . برات میزارم ولی خیالت راحت باشه من که هر موقع زنگ زدم جواب دادن 

0990-6171819

2810