بفهمین باهم رابطه جنسی داشتن چه میکنید ؟ همسر خودم این کار نکرده فحشش ندین😆یکی از اشنایامون همسرش پزشکه چند روز پیش همسایه بهش گفته که شما خونه نیستی یه ددختر جوون میاد پیش شوهرت و تا شب پیش همن اینم موقعی که شوهره خواب ناز بوده رفته چت هاشونو اینور اونور خونده دیده یکسالی هس با همن و چند بار اوردش خونه و علنا تو چت ها به س....کس اشاره شده که اون روز رو تخت رو مبل رو فلان جا ....... دوش گرفتن و ... و میگه شوهرم هم س....کس چت های خیلی بدی براش نوشته که اینجا قابل گفتن نیس و سری اخر دعوتش کرده بوده گفته بوده بیا که میخوام فلانت ..... و کلی حرفای ناجور عکس های نود و این چیرا هم خیلی بوده تو گوشیش از اون دختره . جالب اینجاس که اشنامون میگه دختره هم اصلا به هرزه ها نمیخوره تحصیلات شغل زیبایی همه چی داره تو چت هاشونم دبده شوهره بهش گفته تو از زنم خیلی خوشگلتری🥺😥و مثله اینکه چند ماه اول رابطه الکی بهش گفته بوده مجردم طبق چیزایی که تو چت هاشون دیده الان حالش خیای خرابه اومده پیش خانواده ش شوهره هم میگه من با دختره کات کردم غلط کردم برگرد خدابب نکرده شما جاش بودین چه میکردین ؟
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
چی بگم خدا نکنه هیچ زنی همچین چیزی وهمچین روزی و ببینه.ولی اخه برگرده هم اون زندگی براش زندگی نیس خودخوری و شک همیشگی و ترس از خیانت دوباره و بدتر از همه اینکه اعتماد بنفسش له میشه تو اون زندگی.بنظرم باید جدا بشه چون در هرصورت اون مرد هرزه است و بعد این فقط زرنگ تر شد ک هیچ ردی از خودش نذاره.طرف مقابلم ک با تاهل مرده کاری نداره پس اون زنم همچنان باقی خواد بود ولی تو سایه و یه مکان دیگه
چرا این دکترای ک ما میبینیم اینقدر خودشونو میگیرن ک هرگز جواب سوالامون رو نمیدن؟ چطور اونجا دوست می ...
نمیدونم والا مثله این که تو بیرون با این دختره اشنا شده بوده و الکی بهش گفته بوده مجردم بعد ها گفته نامزدم دارم اون دختره هم بهش وابسته بوده ولش نمیکرده