2777
2789
عنوان

ب نظرتون کار من بد بود

216 بازدید | 23 پست

کنار مغازمون یه سوپری هست 

یبار رفتم پفیلا گرفتم تاریخ گذشته بود 

بعد رفتم گفتم تاریخش گذشته گفت ن باید بازش نمیکردی از این حرفا قبول نمیکرد 

امروز رفتم مغازش یه کیک خریدم اومدم مامور بهداشتم یسری جنس جمع کرده بود داشت صورت مینوشت 

اومدم دیدم کیک کپک زده رفتم مغازش گفتم نگا کیکت کپک زده گفت تاریخ داره منظورش این بود ب من ربط ندارع پولو نمیخواس پس بده 

منم گفتم بار اول تون نیست یکبار دیگ ام اومدم همین حرفو زدی 

حالا همسرم میگ نباید چیزی میگفتی حلو مامور بهداشت 

کاربری دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کار بدی نکردی 

حداقل نباید طلبکار باشن!

مردم دارن پول میدن و زحمت میکشن بابت همون خرید کیک 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

اتفاقاااااا خوب کاری کردی.. کسی که اینجوری از پول مردم میدزده باید رسوا بشه.. همین نباید میگفتی ها باعث شده کلی کلاه بردار و مال مردم خور خونه های چند صد میلیاردی داشته باشن چون دیدیم و نگفتیم وشدیم پله برای کلاه برداری های کلانشون 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

نه کار بدی نکردی حداقل نباید طلبکار باشن!مردم دارن پول میدن و زحمت میکشن بابت همون خرید کیک

من دلم بند پول نبود گفتم پولو پس بده 

زورم داد قبول نمیکنه میگ کیک تاریخ داره میگم حتما جاش گرم بود میگ ن اتفاقا زیر باد کولرن

کاربری دو نفره

من دلم بند پول نبود گفتم پولو پس بده زورم داد قبول نمیکنه میگ کیک تاریخ داره میگم حتما جاش گرم بود م ...

منظورم شما نیستی 

دو روز کلی ادم مثل شما میرن تاریخ گذشته میخرن 

یا چک میکنن که هیچ 

یا چک نمیکنن کلا 

اما بازم پولشون رفته 

پس این موضوع هم مهمه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
اتفاقاااااا خوب کاری کردی.. کسی که اینجوری از پول مردم میدزده باید رسوا بشه.. همین نباید میگفتی ها ب ...

من دلم پوله نبود بخدا 

من میگم دارم بهش میگم کیک خرابه میگ تاریخ داره 

قبول کن بگو اره خرابه حتما ت بار خراب بود یا همون اول خراب بوده یعنی چی میگی ن خراب نیست 

یا پولو پس بده یا بگو خانم یه کیک دیگ بردار

کاربری دو نفره