2777
2789

استوا 

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مایکروفر 

اتو 

اب میوه گیر

چای ساز  

چرخ گوشت 

جاروبرقی 

ماشین ظرف شویی

کولر

منو وسط راهی ول کردی که کل مسیرو بخاطر تو اومده بودم💔:).   پروفایلم عکس دخترم هست راضی نیستم کسی ذخیره کنه ..                                  

تمام اینها که مامانم بهم داد کاربردین 

لباسشویی

غذا ساز

سرخ کن بدون روغن

آبمیوه گیری

چرخ گوشت 

مخلوط کن 

پنکه

اتو

جاروبرقی 

دیگه فعلا حضور ذهن ندارم

خدا جونم مرسی که منو آفریدی و منو خوشبخت ترین زن روی زمین کردی 🤍✨

غذا ساز اتویخچال فریزرلباس‌شویی ظرف شویی سشوار جارو برقی و شارژی گوشت کوب برقی پلوپز ماکروفرلپ تاپ ه ...

اتو بخار و ازین جدیدا بخارگر‌جفتش خوبه؟

+خدایاشکرت🤍

جاروبرقی،ابمیوه گیری،توستر،ساندویچ ساز،چرخ گوشت،ماشین لباسشویی، پنکه،سماور برقی،اتو وپلوپز اینا رو خیلی استفاده میکنم

هواپز،چای ساز سبزی خرد کن رو خیلی کم

لطفالایک نکنید،ممنون