2777
2789
عنوان

آقا یکی به من بگه چطوری

109 بازدید | 8 پست

چطوری یک آدم بد و از ذهن و زندگیم بیرون کنم طوری که کامل پاک شه

رابطه من و اون ۱ ساله تموم شده هر شب میاد تو خوابم که در حال دعوا کتک کاری و فحش باهاشم.  اون نفر پدر هست

یه چیزی مونده توی ناخودآگاهت انگار تو احساس خشمتو کامل خالی نکردی 

بهتره از یک مشاور کمک بگیری دلیل اینو بفهمی چطور رابطتون کات شد؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی مونده توی ناخودآگاهت انگار تو احساس خشمتو کامل خالی نکردی بهتره از یک مشاور کمک بگیری دلیل ا ...

خب حرف شما درسته

الان راه حل چیه؟ برم خشممو خالی کنم برگردم؟

داستانش مفصله

تو خواب همش من دعوا میکنمش میزنمش فش میدم اونم همش سرش پایین چندین دفعه این خواب و بعد عروسیم دیدم

قبل عروسی هرچی بحث میشد سریع میگذشت ولی تو روز عروسیم منو جلوی مهمونا و شوهرم حقیر و بی آبروم کرد و منو برای بدرقه تو خونه اش راه نداد گفت نه نیاین تو برین بیرون. تو عروسیمون بخاطر اون ضرر مالی دیدیم و اشک شوهرم رو درآورد از اون موقع که باهاش حرف نمیزنم این خواب ها رو میبینم. حالا بعد ۹ ماه اومده بود پیام عذرخواهی فرستاده بود

حالا که قضیه رو فهمیدی، به من بگو آیا درسته باهاش دوباره حرف بزنم؟ اون همه در حق من بدی کرد بچه بودم منو میزد کم مونده بود یکی دوبار بهم تجاوز کنه و تو عروسیم هم که منو بی آبرو کرد انگار دختر خرابی بودم

چون ارتباط با پدر خیلی عمیقه به نظرم برای همینه که هنوز مونده 

به نظرم با یه تراپیست صحبت کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بیشتر ببینید
خب حرف شما درستهالان راه حل چیه؟ برم خشممو خالی کنم برگردم؟داستانش مفصلهتو خواب همش من دعوا میکنمش م ...

ببین اینایی که شما نوشتی خیلی ریشه ایه و حتما باید با کمک یک مشاور حل بشه چون اصلا ممکنه مشاور بهت بگه اصلا به صلاحت نیست برگردی یا بگه برگرد و راهنماییت کنه چطور مشکلات رو حل کنی

حق میدم خشمت به جاست و بعد همه ی اون کار ها اومده گفته پشیمونم انگار خشمت رو بیشتر هم کرده پیوند درونی و ریشه دار پدر فرزندی میخواد برگردی اما توی ناخودآگاهت خشمی که سرکوب شده شبها بیرون می زنه 

من نمی تونم بگم برگرد یا برنگرد چون نه مشاورم نه شرایطتت رو کامل می دونم

ولی میتون بگم اگر دوست نداری برگردی رها کن بگو من بخشیدمش نه به خاطر اون برای آرامش خودم رهاش میکنم اون گذشته ی منه و گذشته و از این به بعد به آینده فکر میکنم 

اگر فکر میکنی به هر دلیلی باید برگردی چون احساس میکنم با همه اینها شما ته دلت می خواد برگردی باید به شکل صحیح اختلاقاتتون رو برطرف کنی یک روز تنهایی بری باهاش بشینی در آرامش بگی تموم اون حرف هایی رو که تو خواب زدی رو فقط سعی کن آروم باشی حتی می تونی از داروخانه یک آرامبخش ضعیف بگیری قبل رفتن بخوری 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
بیشتر ببینید
ببین اینایی که شما نوشتی خیلی ریشه ایه و حتما باید با کمک یک مشاور حل بشه چون اصلا ممکنه مشاور بهت ب ...

نه عزیزم نیاز به مشاور نیست اونی که باید بره نمیره منی که از دست یک آدم دوقطبی بد دیدم برم؟

اصلا هم دلم نمیخواد برگردم قیافه نحسش و دوباره ببینم اونم تنها شده بود اومده بود پیام داده بود وگرنه دورش شلوغ باشه یاد ما نمیکنه ، بهتر که تا ابد حرف نزنم باهاش کلا از زندگیم پاکش کردم

نه عزیزم نیاز به مشاور نیست اونی که باید بره نمیره منی که از دست یک آدم دوقطبی بد دیدم برم؟اصلا هم د ...

دقیقا مشاوره همینه دیگه چون این افراد نمی رن مشاوره دور و بری ها باید برن تا خودشونو نجات بدن

بیشتر ببینید