2777
2789
عنوان

در حال حاضر تو زندگی با چه چالشی رو برو هستی 🤔❌

| مشاهده متن کامل بحث + 2489 بازدید | 158 پست
موندم برم کربلا یا نرم؟ شوهرم استرس داره بریم.اما دلم نمیاد نرم🥲برم کنسرو چی ببرم ؟،خوراکی چی ببرم؟

اینارو که نمی‌دونم 

ولی اگر از لحاظ امنیتی خوبه برید 

التماس دعا 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گاهی که نهاز یه جایی به بعد خیلی سخت

چندسالتع

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

بیشتر ببینید
اونجا خودشون خوراکی میدن

پارسال  بعد عاشورا موکب غذا جمع شد

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

بیکاری و بی پولی و ۳۵سالمه ومجردم

چه سخت کجایی که کار پیدا کردن سخته 

بیشتر ببینید
اینارو که نمی‌دونم ولی اگر از لحاظ امنیتی خوبه برید التماس دعا

حاجت روا عزیزم

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚