2777
2789
عنوان

به نظرتون من خودخواهم

2377 بازدید | 43 پست

شوهرم از وقتی که از خونواده و دوستاش دور شده خیلی خوب شده. من مجبورش کردم با دوستاش قطع ارتباط کنه ولی ارتباطش با خونوادش به خاطر اینکه اومدیم شهر دیگه کم شده. چشمش نزنم خیلی خوب شده. تمام توجهش به منه. همش سعی میکنه خوشحالم کنه، گل میخره، شکلات میخره. تو خونه همش دنبال فعالیت مشترکه باهم پادکست گوش بدیم باهم چای بخوریم باهم اهنگ گوش بدیم.

به خاطر همین اصلا دوست ندارم برگردیم شهرمون، این شهری که هستیم خیلی کوچیکه و نسبتا محرومه(البته مردم خیلی خیلی خوبی داره) ترجیح میدم اینجا بمونم

احساس میکنم از این زنها بدجنس شدم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی با خانواده و دوستاش ارتباط داشت از چه لحاظ بد بود مگه؟

بد نبود. خیلی با اونها ارتباط داشت کمتر وقت میذاشت با من

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بیشتر ببینید
بد نبود. خیلی با اونها ارتباط داشت کمتر وقت میذاشت با من

خب نوشتی خیلی خوب شده 

پس بد نبوده 

قطعا هر انسانی نیاز داره ب غیر از همسرش با بقیه هم ارتباط داشته باشه و حتی گاهی انسان نیاز داره تنها باشه

ما ب واسطه ازدواج آدم هارو ب اسارت نمی‌گیریم 

وقتی دلش میخواد باهات وقت بگذرونه یعنی کنارت خوشحاله پس ظلمی اتفاق نیفتاده مخصوصا در مورد ارتباط با دوستاش اگر آدم های ناسالمی هستن یا نمیتونست تعادل نگه داره و رفیق باز بوده اصلا کار اشتباهی نکردی فقط بهتره یه طوری رفتار کنی که انگار خودش به این نتیجه رسیده که ارتباطش رو کم کنه باهاشون

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بیشتر ببینید

خیلی هم خوبه 

هر کاری ک آرامش ذهن و روح وجسم میاره خوبه 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
بیشتر ببینید

اسمش رو نمیشه گداشت خودخواهی

بهرحال هر آدمی از اینکه نسبت به گذشته بیشتر بهش توجه بشه خوشحال میشه

اینکه دوستاش رو ازش خواستی بزاره کنار برا این بوده که آدمای درستی نبودن. ازش نخواستی خانوادشو بزاره کنار که بشه خودخواهی‌ شرایط اینطور شده الکی حس بد به خودت نده❤️

اینکه ادم دلش بخواد کسی که دوستش داره بهش توجه کنه، خودخواهی نیست

یه حس غریزی هست و بخاطر عشقه

نه خود خواهیه

نه بدجنسی

مطمئن باشید همسرتون هم الان خیلی حالش بهتره

حستون طبیعیه خودخواهی نیست

فقط باید اون حس خوبی که شما انتقال داده شده شما هم به همسرتون انتقال بدید که خسته نشه

این حسی که از ارتباط با دوستا و خانواده میگرفته باید از شما بگیره