2777
2789

جریان اینه که من 2تا سیم کارت داشتم

خانواده واقوام شوهرم و حتی بعضی از فامیلای خودم شماره یکیشونو داشتن

مدام بهم زنگ میزدن جهت فضولی 

منم سوزوندمش و خودمو خلاص کردم

حالا همه خانواده شوهرم و اقوام شوهر و اقوام خودم میپرسن شماره ت چرا خاموشه، اخه خیلی قدیمی بود تقریبا همه شماره شو داشتن

نمیدونم چی جواب بدم 

میخوام یه جوابی بدم که دست به سرشون کنم

ولی خیلی برام مهمه که جوابم هم مودبانه باشه

و هم قابل باور البته

اخه نمیخوام پشت اینم داستان درست کنن برام، اخه خیلی فضولن

(نمیشه بگم مزاحم تلفنی داشتم)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو اشکال از مخابرات

ظاهرا برا خط قدیمی پیش میاد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

بگوتوخونه گم شده فرصت ندارم برم صادرش کنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

بگو بچه برداشته انداخته جایی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بگو تو جریان جنگ که نت قطع بود میخواستم بندازم رو دستگاه وای‌فای(اگه ندارید که هیچی بگو دستگاه وای‌فای خونه مامانم) کخ ببينم نت بالا مياد یا نه بالا نیومد درش آوردم يادم رفت بزارم سرجاش يه مدت بلااستفاده موند خودش از کار افتاد 

از رو نمیرفتنمگه یکی دوتا بودناطراف من از دم همه فضول...

خو الان دوباره با شماره جدیدتم همون آش و همون کاسس

علاجش فقط بی محلیه

جواب نمیدادی میگفتی نشنیدم، حموم بودم، بیصدا بود چمیدونم یچیزی بگو

دنبالم نیا اسیرم میشی