2777
2789

سلام 

میشه کسایی که تخمک اهدایی گرفتن تجربه و حسشون رو بگن. خیلی مهمه به نظرم تصمیم سختیه کیا موافقن چرا و کیا مخالفن؟

کلا علم به کمک انسان اومده که راحتتر زندگی کنه به خواسته هاش برسه مشکلاتشو حل کن

علم هم نعمتی هست که خداوند به انسان عطا کرده

بنظر من کسی که واقعا آرزوی داشتن بچه داره به یکی از روش های باروری و با کمک علم میتونه به آرزوش برسه چرا که نه

حالا طرف خودش تخمک نداره به هر دلیلی از تخمک اهدایی استفاده میکنه و میتونه جنین رو توی رحمش بزرگ کنه 

کلا علم به کمک انسان اومده که راحتتر زندگی کنه به خواسته هاش برسه مشکلاتشو حل کنعلم هم نعمتی هست که ...

کاملا درسته اما اون بچه هیچ چیزی رو به صورت ژنتیکی از مادر به ارث نمیبره و هیچ تشابه ژنتیکی ای نخواهد داشت. به نظرتون این باعث نمیشه که حس ی فرزند واقعی را بهش نداشته باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درسته اما اون بچه هیچ چیزی رو به صورت ژنتیکی از مادر به ارث نمیبره و هیچ تشابه ژنتیکی ای نخواه ...

خیر

چون یه سری چیزاهم تربیتیه و بچه ای که از ابتدا با یه خانواده بزرگ شده ناخودآگاه شبیه به اون خانواده میشه

تربیت خیلی خیلی مهمه

کاملا درسته اما اون بچه هیچ چیزی رو به صورت ژنتیکی از مادر به ارث نمیبره و هیچ تشابه ژنتیکی ای نخواه ...

یه خانومی تو همین سایت بود با اسپرم اهدایی بچه آورده بود بعد که بچه دو سالش شه بود به طور طبیعی از همسرش باردار شده بود بعد مادرشوهره همه جا می گفت این دومی هم از پسرم نیست. 

به نظرم هر کاری قراره بکنی به خانواده و نزدیکانتون نگین 

من نفس خداوند رحمن را از سوی یمن حس می کنم. هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

حاضری مادر نشی ؟

ب این صورت ب قضیه نگاه نکردم اما ته دلم یه تردید دارم 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
یه خانومی تو همین سایت بود با اسپرم اهدایی بچه آورده بود بعد که بچه دو سالش شه بود به طور طبیعی از ه ...

این تاپیک رو واضح یادمه آره 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
یه خانومی تو همین سایت بود با اسپرم اهدایی بچه آورده بود بعد که بچه دو سالش شه بود به طور طبیعی از ه ...

این تاپیک رو واضح یادمه آره 

دو تا از اقوام بچه از بهزیستی آوردن باورت نمیشه بچه ها بعد چند سال شبیه پدر و مادر فعلی شدن اگر کسی ...

دقیقا انگار جواب خانواده بچه رو تغییر می ده.  یه فامیل داشتیم بچه از بهزیستی آورده آنقدر این بچه ناز تو رفتارش داره و از همون بچگی چقدر تیپ و قیافه براش مهم بود تصورش کنید 5 سالش بوده گفته بود باید موهام با دستگاه فر کنید تا باهاتون بیارم روضه!  

من نفس خداوند رحمن را از سوی یمن حس می کنم. هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

دوستم بخاطر مشکل ژنیتیکی ک داشت تخمک اهدایی گرفت خدابهش دوقلو دختر داد هر دو شبیه خانواده همسرش .

میگه انقد دوستشون دارم و شیرینن حتی ی بارم همچین حسی نداشتم ک بچه های من نیستن . چون تو وجود من رشد کردن و بارداری ازین فکرا میومد به سرش ک شاید مثل بچه خودم دوستشون نداشته باشم الاپ بعد تولد جونمم براشون میدم 

این بنده خدا بعد ۱۰ سال همچین تصمیمی گرفته بود 

میگفت اگه میدونستم نتیجه ش چی میشه همون ۱۰ سال پیش اینکارو میکرد بیخودی این همه غصه نمیخوردم

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘