2777
2789

موفیقت

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر بگو خیلی کلیه😂

موفقیت در آینده فکر کنم یه سفر خارجه داری

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

بیشتر ببینید
چقدر اینو میگنبرم پاسپورتمو بگیرم💅😂

آفه لین

بیشتر ببینید
متوجه نشدم؟

آفرین

بیشتر ببینید

احساس میکنم الان ۲۵ باشی 

تا الانم بنظرم استقلال مالی پیدا نکردی و دوست داری موفق بشی

بنظرم دبیر میشی حالانمیدونم چه درسی ولی فعلا شاگرد نداری در آینده شاید ۳۰ به بالا ولی حتما دختر موفقی میشی و همسرت هم آدم خوبی ودوستت داره

احساس میکنم الان ۲۵ باشی تا الانم بنظرم استقلال مالی پیدا نکردی و دوست داری موفق بشیبنظرم دبیر میشی ...

سنم اشنباه بود 

و رشتمم به تدریس و معلمی ربطی نداره

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#
احساس میکنم الان ۲۵ باشی تا الانم بنظرم استقلال مالی پیدا نکردی و دوست داری موفق بشیبنظرم دبیر میشی ...

درمورد ازدواج منم حستونو میگید 

خیلی تنهام خستم از این تنهایی که تموم نمیشه😣