2777
2789

بچها کوچه خیلی تاریکیه و کوچه باغیه... 

کنارمونم ساختمان نیمه ساخته یعنی هیچکش تو کوچه ما ساکن نیست جز ما و همسایه بالاایی

حالا میخواسم وابستگیم به مامانم کم کنم چون مشاوره گفت فرستادمش خونه دخترخالم اونوز شهره کلا ... الان میخواستم برمغازه دیدم یک دیونه با شرتک داره با دستاش طناب فرضی رو میکشه😂 برگشتم درو قفل کردم تازه شبم باید تنهابخوابم😐

هوالمحبوب 💛                                                    درخواست آقایان قبول نمیشود به هیچ عنوان☕ خانم های عزیز بزرگترین اصل زندگی که هیچ جا به ما اموزش ندادن دوست داشتن خود است عزت نفس جایی که ارزش انسان حفظ نمیشه مساوی است با خواری نفس🍇 اگه سوار قطار اشتباهی شدید در اولین ایستگاه پیاده شوید هر چه بیشتر در مسیر اشتباه پیش بروید بازگشت به مسیر درست سختر است 🌱 

بیشتر ببینید
وای طناب فرضی🤣 بعدا دوباره امتحان کن اگه نبود برو

میترسم باز یهو بیاد😂

هوالمحبوب 💛                                                    درخواست آقایان قبول نمیشود به هیچ عنوان☕ خانم های عزیز بزرگترین اصل زندگی که هیچ جا به ما اموزش ندادن دوست داشتن خود است عزت نفس جایی که ارزش انسان حفظ نمیشه مساوی است با خواری نفس🍇 اگه سوار قطار اشتباهی شدید در اولین ایستگاه پیاده شوید هر چه بیشتر در مسیر اشتباه پیش بروید بازگشت به مسیر درست سختر است 🌱 

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.