2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047601 بازدید | 684617 پست
ممنون عزیزم من اصلاح سبک و این کارا یه مدت انجام دادم در کل خوابم شبها زود میخوابم صبحهاهم زود پا می ...

خواهش میکنم عزیزم. ببین خیلی خوبه ک تغذیت سالمه وشبها زودمیخوابی میدونی ایناخیلی مهمه ک تو رعایت میکنی من خودم شبانمیتونم زودبخابم خیلی بده واسه بدنم. ب نظرمن چن ماه ی طب سنتی خوب برو هرجایی ن عالی باشه کارشون چون خواب وتغذیه مناسب خیلی کمک کنندس. داروهای گیاهی استفاده کن اگ خدایی نکرده نتیجه نگرفتی برومیکرو. من تویه تاپیک خوندم خانوم 46ساله بارعایت خواب وتغذیه وموارددیگ پریودیشون ک قطع شده بودبرگشته توک سنی نداری انشاءالله نتیجه میگیری.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان. من تو سیکل لانگ هستم برای انتقال جنین . یه بسته ال دی ماه قبل خوردم الانم یه بسته دیگه بهم دادن و نصف شده و از دهم تا ۲۴ این ماه هم سوپر فکت یا همون بوسرلین باید تزریق کنم .کسی میدونه بعدش چیکار میکنن برام؟

بعد تاریخ انتقال کی میشه با انتقال طبیعی تفاوت داره؟منظورم دیرتر و زودتر. رویان تهران میرم

نمیدونم بدن من اینطوریه سیکلم کنسل شدچون کلی استرادیول خورده بودم پریودنشدم 2تاپروژسترون زدم پری اوم ...

میگم سپیدار جون میتونم به جای آمپول ،شیاف پروژسترون استفاده کنم البته من الان لکه بینی دارم ولی بعد خوردن اون همه استرادیول پریود خودش تشریف نمیاره دیگه فقط لکه بینی دارم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

الان روز نهم انتقال میشم

دیگه اینقدر دنبال علائم بودم خودم خسته شدم

علائم بارداری و داروها و پریودی هم یکیه

هی میخوام بی بی چک بذارم ولی میترسم از نتیجه ش که حالم بد شه

واقعا تحملم تموم شده

خدا کنه این دفعه دیگه مثبت بشه

به نظرتون بی بی چک بذارم؟