2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684597 پست

واقعن نازی جان ؟ یعنی مارو الکی سر میدونن ؟ یعنی همش برای هر منفی دارن مارو با دلایل نامربوط قانع میکنن ؟ یعنی همش تله پول هستش ؟ برا همین از همون اول نمیفرستن واسه پی جی دی ؟ خدا ازشون نگذره .... خودتو اذیت نکن عزیزم ایشالا همین دوتا میچسبن بهت  و همین دو تا مامانت میکنن و روی دکترا رو دیگه نمیبینی ..

ولی ناراحت شدم که مارو هیچ حساب میکنن و کاملن مشخصه که این جریان بحث مالی براشون خیلی مهمتر از افرادی که بهشون مراجعه میکنن هستش ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

نازی جون ان شاالله با همین دو تا جنین صاحب دو تا  فرشته خوشگل شی فقط کافیه خدا بخواد.

نازی جون می شه بپرسم شما کجا پی جی دی کردی؟ من بیمارستان مهر می رم اونجا هم انجام می دن اطلاعاتی در خصوص جنین شناسش نداری؟

من تازه برا اولین بار می خوام وارد سیکل شم به نظرتون درخواست پی جی دی بدم؟

رویا جون خود پی جی دی تا اونجا که می دونم کلی گرونه و هزینه داره.

خدایااااا شکرت

سلامنازی جون ان شاالله با همین دو تا جنین صاحب دو تا  فرشته خوشگل شی فقط کافیه خدا بخواد.نازی جون می شه بپرسم شما کجا پی جی دی کردی؟ من بیمارستان مهر می رم اونجا هم انجام می دن اطلاعاتی در خصوص جنین شناسش نداری؟من تازه برا اولین بار می خوام وارد سیکل شم به نظرتون درخواست پی جی دی بدم؟رویا جون خود پی جی دی تا اونجا که می دونم کلی گرونه و هزینه داره.  

بهاره جان من شیرازم و اطلاعاتی راجع به مرکز شما ندارم.

اره پی جی دی گرونه مرکز ما۱۰ تومن میشه البته با تعیین جنسیت. ولی سلامت تنها ۲۸۰۰ .

به نطر من خیلی بهتره که آزمایش  سلامت جنین انجام بشه یعنی ۱ سلول رو بردارند و ببینند اگه نقصی داره انتقال ندن اصلا. .

یه خانوم با من بود دو تا دختر  ۱۳ و ۹ ساله داشت اومده بود واسه پسر ۷ جنین داشت واسش تعیین جنسیت کرده بودن ۱ پسر داشت باوجودیکه پول سلامت جنین رو پرداخت کرده بود صداش کردن گفتن از سلامت واست انجام ندادیم  بیا پولت رو هم پس میدیم .فقط تعهد بده اگه مثبت شدی از غربالگری  انجام بدی.🙃🙃🙃🙃میدونید چرا؟؟؟؟؟؟؟!!اگه از انجام میشد و معلوم میشد که نقص داره انتقالش کنسل میشد و نمیخوا ستن  اینطور بشه.

یه خانوم دیگه هم که پی جی دی کرده بود ۱۲ تا جنین داشت  ۵ تا از بچه هاش پسر بود همه ۵ پسر ناقص بودن.با وجودیکه خودش یه دختر سالم ۱۰ ساله داشت.البته اومده بود دعوا میکرد😂😂.شمارمو دادم بهش خدا کنه بهم زنگ بزنه ببینم به اون چی گفتن .

الان دیگه اصلا قضیه دختر و پسری مهم نیست مهم آینه که من خیانت این دکترا در حق بیماری رو متوجه شدم

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹
نانا جون استامینوفن رو کلا استفاده نکن چون بیشفعالی میاره......پروژسترون برا درد تجویز میشه اما تا میتونی استراحت کن و اگه با استراحت دردت آروم میشه فعلا شیاف نذار.....

مرسی انا جونم که جواب میدی خدا پاداش خیر بهت بده عزیزم. اتفاقا میترسم شیاف استفاده کنم. استراحت کردم. دیروز توی فرودگاه معطل شدیم کمرم خسته شده بود یکی دو ساعت بعد از اینکه پرواز دردای اونجوری سراعم اومده بود برای همین نگران شده بودم. اما الان خدا رو شکر دیگه ندارم فقط یه دردای تیرکشنده و معمولی دارم که میرن و میان. درد رو میتونم تحمل کنم چون اونقدر شدید هم نیستن اما نگران بودم که نکنه اگه اهمیت ندم و همینجوری فقط تحملشون کنم و کار خاصی نکنم خوب نباشه یه وقت. باز هم ممنونم دوست خووووبم  

لطفا برای بچه دارشدنم یه صلوات بفرستید. ممنونم🙏🏻💐

نازی جان شما که اطلاعات جنین شناسی داری گلم راستش من 15 تا تخمک داشتم که دو تا جنین تشکیل شد دکتر گفت جنس تخمکات خوب نبوده بعد از تلقیح از هم متلاشی میشده فکر میکنی علتش چی باشه؟دارو یا آندومتریوز که من دارم؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
  • سلام به همه 

انا جون یادمه یه بار گفتی اونایی که مشکل انعقادی دارن معمولا هماتوم دارن ..یه همچین چیزی بود ...یا اشتباه میکنم عزیزم ؟

بهار جون نگران نباش عزیزم ان شالله همه چی به خوبی پیش بره وسلامتی ..

نازی جون ان شالله +بشی ! 

سلام دوستان امروز 13 انتقالمه دکتر برای پنج شنبه ازمایشمو نوشته ولی صبرم تموم شده میشه امروز ازمایش بدم یانه؟جنینم پرسلولی بوده

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

سلام آنا جان عزیزم من دیشب رفتم مطب دکتر قرار شد که واسه این دوره انتقالم هیتروسکوپی وخراش آندومتر برام انجام بده برای 4خرداد وقت عمل داد از امشب شروع قرصا هستش  وهمچنین دکتر گفت اینسری gcsfرو داخل رحم تزریق میکنیم به بازو نمیزنیم وی مورد دیگه که فکر من ومشغول کرده وناراحت هستم دکتر گفت دیگه اینسری سرم ivigبهت نمیدم کلا من ریختم بهم گفت فاصله این سرما که تزریق میکنی باید زیاد باشه چون تازه زدی نمیخواد بزنی بعد گفت بیمه هم هی ایراد گرفته که چرا هی تجویز میکنی میگم این همه دوباره هزینه کنم زحمت بکشم یموقع بخاط ندادن سرم دوباره منفی نشه من که مشکل ایمنی دارم اصلا ریختم بهم حالا دوباره میخوام برم تو مخ دکتر بنویسه نظرت چیه ببخشید زیاد پرحرفی کردم ....راستی پردنیزولون روزی دوتا رو با هم بخورم یادم رفته چطور میخوردم ...ممنون

سلام دوستان ... نازی جون ایشالله که مامان میشی... من خیلی وقته به خیانته دکترا پی بردم منتهی چاره چیه دست ما ریز ساتورشونه .... اینجا که تا صاف نشی قشنگ -کلا اون آزمایشهای انعقادی هم بهت نمیدن  چه برسه به تست سلامت جنین...بعدم خاک بر سرا هی میگن جوونی جوونی انقدر لفت میدن تا برسی به یایسگی ... فقط پول... من که باور کن برای اینکه کارمو جلو بندازم از روش خشن استفاده کردم گفتم هی وقتمو تلف کردین داره 36 سالم میشه میخواین تخمک اهدایی بهم بدید .... پرستار هی گفت ببخشید   

رحمت جون امروز دوستمو دیدم دو هفته پیش لاپارا کرده .... براش اندومتریوز شدید تشخیص داده بودن بعد گفت تو لاپارا انقدر چسبندگی داشته که تخمدانش کلا رفته بوده پشت رحم همه رو براش اصلاح کردن ... خیلی خوشحال بود میگفت راحت شدم ..دکترش گفته بود اینجوری همه دم و دستگاهت تمیزه و شانس جنین با کیفیت خیلی خیلی بالاست. حالا میخواد بره تو سیکل ... ببین میگم کاش تو هم بری درمان کنی خودتو از شک و ناراحتی راحت کنی .... گفت نهایت دو هفته درگیری بعد همه چی اوکی میشه به امید خدا .... خیلی تو فکرتم ....الهی آمین زودتر  مامان شی ...

نازی جان شما که اطلاعات جنین شناسی داری گلم راستش من 15 تا تخمک داشتم که دو تا جنین تشکیل شد دکتر گفت جنس تخمکات خوب نبوده بعد از تلقیح از هم متلاشی میشده فکر میکنی علتش چی باشه؟دارو یا آندومتریوز که من دارم؟

ما توی هر ماه باید یک تخمک آزاد کنیم به نطر من وقتی اینهمه دارو میگیریم و اینهمه فشار به تخمدان میاریم کیفیت  تخمک رو هم پایین میاریم .من خودمم از ۱۳ تخمک فقط ۴ جنین داشتم.

تغذیه  ای که من داشتم گمون نکنم پزشکم م بتونه اینهمه به خودش برسه .دایما انواع میوه های فصل و اووکادو و اناناس و انواع مغزها  و گوشت شتر میخوردم که گرم بود .اصلا گوشت گوساله نخوردم.

به نطرم واقعا بدن نمیکشه ۱۳ تخمک بالغ  و عالی توی یکماه  داشته باشه.

کلا در ماه هم اصلا قرار نیست همه فولیکول ها تبدیل به تخمک بالغ   بشن چه برسه به حالا که تحت فشار هم هستن.

آنا جون هم میاد حرفامو اگه اشتباه میگم اصلاح میکنه.

ما توی هر ماه باید یک تخمک آزاد کنیم به نطر من وقتی اینهمه دارو میگیریم و اینهمه فشار به تخمدان میاریم کیفیت  تخمک رو هم پایین میاریم .من خودمم از ۱۳ تخمک فقط ۴ جنین داشتم.تغذیه  ای که من داشتم گمون نکنم پزشکم م بتونه اینهمه به خودش برسه .دایما انواع میوه های فصل و اووکادو و اناناس و انواع مغزها  و گوشت شتر میخوردم که گرم بود .اصلا گوشت گوساله نخوردم.به نطرم واقعا بدن نمیکشه ۱۳ تخمک بالغ  و عالی توی یکماه  داشته باشه.کلا در ماه هم اصلا قرار نیست همه فولیکول ها تبدیل به تخمک بالغ   بشن چه برسه به حالا که تحت فشار هم هستن.آنا جون هم میاد حرفامو اگه اشتباه میگم اصلاح میکنه.

من در مورد اینکه بدن ما ممکنه در طول سال دو تا سه تا سیکل تخمک گذاری نکنه و هر ماه هم ممکنه کلا تخمک بالغ نداشته باشیم موافقم

ممنون شاینا جون .

اره واقعا رویا جون همش بحث   پوله اصلا رحم ندارن . من مطمینم بعد از منفی شدنم اگه  دوباره برم پیش پزشکم میگه دوباره بیا توی سیکل ای وی اف.....

خیلی پشیمون م از اینکه صبح ناشکری کردم و گفتم خدا دوستم نداره  (پستم پاک هم نمیشه)..... من هر روز صبح واسه جنینام ۷ تا آیه الکرسیمیخوندم احساس میکنم همین آیه الکرسی کمکم کرد که امید الکی به این جنینا نداشته باشم و عیبشون زود معلوم بشه قبل از اینکه بیشتر دل ببندم.

کلی برنامه واسه خودم دارم بعد از منفی شدن میخوام برم ابروهام و هاشور بزنم یاسایه.یه رنگ موی حسابی و یه مسافرت توپ.بعد هم خودم اقدام کنم.نمیدونم چطوری این همه هورمون از بدنم بره بیرون و پاک پاک بشم.....