2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم. امیدوارم شما زودتر حالتون بهتر بشه. 💐 استرس گرفتم برای آمپول پروژسترون. فردا شب باید اولیش ...

منم سه شنبه انتقال  دارم از پنجشنبه دارم روزي دوتا ميزنم😐

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ک ا ن دو م🙈🙈🙈🙈

زينب جونم من ماه پيش دور اول واكسن هپاتيت روزدم الان اين ماه كه ميشه فردا بايد دور دوم رو بزنم ولي سه شنبه انتقال دارم دكتر گفت اشكالي نداره بزن واكسن هپاتيت حتي تو بارداري مانعي نداره حالا ميترسم اين دكترا هواس ندارن به نظرت اشكالي نداره ٣روز قبل انتقال واكسن بزنم ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها من یه فکری مثل خوره افتاده به جونم نمیدونم درسته یا نه میشه شما هم نظر بدید؟ میخوام خونه و ...

عزیزم خیالت از بابت امکانات پزشکی ایران تو هر زمینه ایی راحت باشه 

ببین گلم اینجا چند تا از دوستان بودن از کشورهای مختلف، انگلیس، ایتالیا، آلمان، کانادا ولی همه چند بار تکرار کردن تا نتیجه گرفتن 

یه دوستی بود از ایتالیا میگفت اونجا ممکنه بیمارستان هاشون بوی قهوه بیاد ولی واقعا میگفت ایران بهتره

ببین اون اوایل تمام طرح درمان ها و داروهام رو تو مقالات به روز و معابر دنیا چک می کردم، و هیچ چیز جدیدی ندیدم که تو ایران انجام نشه

ببین گلم این خارجی ها عادت دارن کم خودشون رو هم زیاد جلوه بدن، مثلا همین سرم و هپارین و ایمنی و انعقادی رو هیچ کشوری ندیدم جز ایران قبول داشته باشه

یا میزان بررسی های تکمیلی تو ایران خیلی در دسترس تر هست

ببین گلم کلی تحقیقات می کنن ولی برو کلینیک هاشون رو ببین اثر زیادی نمی بینی از همین سرم ivig یا حتی پرد

خلاصه منم با بدبینی و ترس شروع کردم ولی دیدم اصلا این جوری نبوده

همین دکتر نصر دانش آموخته از انگستان هست، به هیچی اعتقاد نداره😉😉😉

ان شاالله به زودی نتیجه بگیری گلم

عزیزم خیالت جمع بزن ربطی نداره😉😉😉

فداي تو 🌺

تو سایتهای خارجی روزش رو نوشته بود، من دقیق متوجه نشدم فقط فهمیدم هم با مصرف پروژسترون انجام میشه هم ...

توی سیکلهای طبیعی حدودا روز ۲۰ و ۲۱ سیکل جنین لانه گزینی میکنه اما با آی وی اف  شرایط یکسان نیست بخاطر پروژسترون و استرادیول 

یه مقاله خارجی دیشب خوندم که افزایش پروژسترون  در آماده سازی آندومتر خیلی موًثره و استرادیول کمتر 

این آزمایشERAرو یه مرکز در هند واسه آی وی افیها احرا کرده بودن و از ۱۰ نفر ۷نفر مثبت شده بودن

نه عزیزم، طول سرویکس چه قدر بوده آخرین بار؟ 

فقط ی بار اندازه گرفتم اونم تو آنومالی ۱۸ هفته ک زده بودش ۳۵ البته با سونو شکمی . امکان داره سرویکسم بخاطر جفتم پایینتر اومده اونم کمتر شده باشه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان کیا جنین فریزگریدBداشتن و باردارشدن

سلام عزیزم من🖐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
توی سیکلهای طبیعی حدودا روز ۲۰ و ۲۱ سیکل جنین لانه گزینی میکنه اما با آی وی اف  شرایط یکسان نیس ...

اره توی همین مقالات نوشته روز ۱۹ تا ۲۱ مناسب ترین روزهاست اما خب این آزمایش همه چیزو دقیق مشخص میکنه

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟