2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
سلام بچه ها  کسی خراش اندومتر انجام داده؟ توروخدا برام توضیح بدین که چطوری انجام میشه و اینکه ...

سلام

من انجام دادم با بیهوشی که در حد بیست دقیقه نهایتا، هم خراش میدن هم رحم رو بررسی میکنن که مشکلی نداشته باشه

بدون بیهوشی هم انگار انجام میدن که خب دیگه امکان بررسی رحم وجود نداره، فقط خراش انجام میشه

درد هم نداره نگران نباش، فقط تا چند روز بعدش لکه بینی داری همین

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
ارمغان جون انشالله كه مثبتي مامان بدون علائم هم داشتيم توي تاپيك  لوله هات از لحاظ هيدرو بودن ...

عزیزم دکتر زرنانی گفت که رحمت باید بررسی مولکولی بشه؟

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ی سوال..کیا قرص تیرویید میخورن؟؟بعد مثبت شدن چکار کردید؟؟به من گفتن هروقت باردار شدی باید بری ...

در اولین فرصت حتما آزمایش تیرویید بده و به یه دکتر غدد نشون بده

بچه ها من میخوام واس ۱۰ نفر  از منتظرا زیارت عاشورا و ایت الکرسی بخونم  خوشحال میشم بهم بگین 😍😘😘😘😘😘😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم دکتر زرنانی گفت که رحمت باید بررسی مولکولی بشه؟

نگفت بررسي مولكولي گفت رحمت بايد بررسي بشه كه اون ديگه مربوط ميشه به دكتر زنانت

البته رد پاسخ به سوالات متوالي من كه ميپرسيدم داشت توضيح ميداد كه علتهيا متفاوتي براي اين قضيه وجود داره و بايد همه چيز بررسي بشه البته تاكيد داشت كه با يك سقط نميشه به اين نتيجه رسيد كه حتما مشكلي هست پيشنهادش انتقال جنينهاي باقيمانده و در صورت منفي شدن پانكچر و انتقال دوباره بود تا جاييكه يا يك حاملگي موفق ايجاد بشه يا يك سقط ديگه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها من میخوام واس ۱۰ نفر  از منتظرا زیارت عاشورا و ایت الکرسی بخونم  خوشحال میشم بهم بگ ...

من عزیزم، این روزا خیلی به دعای دوستان احتیاج دارم، خدا خیرت بده

سلام بچه ها  کسی خراش اندومتر انجام داده؟ توروخدا برام توضیح بدین که چطوری انجام میشه و اینکه ...

من انجام دادم،با بیهوشی،درد نداشت فقط بعدش لکه بینی داری

چیز خاصی نیست نگران نباش

بچه ها من دیگه تحمل ندارم،دیگه خسته شدم

از یه طرف دلم میخواد زمان بگذره آزمایش بدم راحت شم

از یه طرف از رسیدن لحظه آزمایش و گرفتن جوابش میترسم

خیلی خسته شدم

واقعا حالم داره بد میشه

نمیدونم چیکار کنم😣😣

بچه ها من میخوام واس ۱۰ نفر  از منتظرا زیارت عاشورا و ایت الکرسی بخونم  خوشحال میشم بهم بگ ...

لطفا اگه میتونی برای منم بخون، اون دوتا جنین فریز برام بمونن و دوباره این راه رو نرم 

نه عزیزم جوابی پیدا نکردم، فکر میکنم منظور همون مسایل ایمنی باشه اما جدیدا فهمیدم به چیزی داریم به ...

فیاما جون چند ماه قبل یه مستند در مورد انتقال جنین دیدم پزشکان یه مرکز در انگلستان یه نمونه خیلی کوچیک از رحم  افراری که انتقال دارن برمیداشتن و بررسی میکردن بعد روز انتقال مشخص میشد و آمار مثبتشون فوق العاده  بالا بود و میگفتن سه روز رحم آمادگی لانه گزینی داره 

اما اینجا ایرانه فقط ضخامت به حد مورد قبول هر پزشک برسه جنین انتقال میدن اونم دوتا ۳ تا و کلی جنین از بین میره و دوباره مجبوریم داروهای پر خطر رو تزریق کنیم