2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047378 بازدید | 684596 پست
مچکرم البته من باردارم و خوشحال میشم بتونین کمکم کنین نمیدونم چرا زیر شکمم انقد سفت میشه ک بقول ما ...

گلم اگر این قدر نگرانی، کاش بگی برات دگزا بزنن که اگر خدای نکرده، زبونم لال قبل از 38 هفته اومد نگران ریه نباشی، چون دیگه خودت بهتر می دونی زمان زدنش الان هست

خخخخخخخخخ تخم مرغ دو زرده زیاد خوردی؟ ها؟ 😁😁😁😁

سلام عزيزم ب حساب خودم هفته پنج بارداري هستم...ولي سينه هام توش درد مبهمي هست ولي شل هستن...نكرانم...عب ندارد؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی میگن این سفت شدن زیرشکم بچه خودش یه جوری مچاله میکنه یا همون کز کردن نمیدونم چطوری بیشتر توضی ...

اون انقباضی که به خاطر حرکات جنین احساس میشه کاملا نامنظمه و زمان و تناوب خاصی نداره ممکنه به خاطر خوردن غذای سنگین اتفاق بیوفته و یکجا نشستن و یک حالت نشستن و با تغییر  پوزیشن مادر قطع میشه خوردن مایعات خیلی به کم شدن انتقاباضات کمک میکنه. اما انقباضاتی که خدایی نکرده از علائم زایمان زودرسه زمان بندی مشخص داره فواصل دردها و شدتش تقریبا ثابته و حتی ممکنه به هم نزدیک بشه و با تغییر پوزیشن مثل راه رفتن با نشستن و دراز کشیدن قطع نمیشه بهترین راه اینه که اگه بعد از اینها بازم مشکوک بودی یه کاغذ و قلم کنارت بزاری و زمان و طول مدت انقباضات رو یادداشت کنی و به پزشکت نشون بدی   اما اینها اکثرا طبیعیه و جای نگرانی نداره چون با بزرگتر شدن جنین و رحم برای همه پیش میاد. 

به خاطر سندروم خون دو قلویی که می گن ممکنه یه قل خون بیشتری از اون یکی بگیره در واقع از اون یکی خون ...

اگه استراحت نکنی طول سرویکست کم میشه و کار سنگین نکن وگرنه راه اهسته برو برای اکسیژن رسانی به جنین🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزيزم ب حساب خودم هفته پنج بارداري هستم...ولي سينه هام توش درد مبهمي هست ولي شل هستن...نكرانم.. ...

عزیزم آخرین پری ات کی بوده.؟ و انتقالت کی؟

لکه بینی نداشتی اصلا؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
هی بابا انقباضاتم کی خوب میشه تا وقتی خودمو پیش آقای براکستون نفرسته از استرس😄😄😄

گلم من بودم پیش یه دکتر دیگه میرفتم یا یه بیمارستان دیگه، اگر دستگاه واقعا انقباض ثبت نکنه دیگه جای نگرانی نداره

هزینه ش چقدرشده؟کجا انجام دادین؟

سلام عزیزم 

هزینه بستگی به مرکزتون داره و ازمایش ها ،عکس ها و...

من خودم مرکز خصوصی میرم حدودا بهم گفتن ۲۰تا ۲۵

چون قبل اقدام تمام ازمایشات ایمنی انعقادی و دی اف ای برای همسرم ژنتیک و.... انجام دادم 

امیدوارم حوابتونو کامل داده باشم

عزیزم آخرین پری ات کی بوده.؟ و انتقالت کی؟ لکه بینی نداشتی اصلا؟

اخري پري اول تير...انتقال١٧تير....روز ١٤انتقالم لكه ديدم فكر كردم پريود شدم كه بي بي جك كذاشتم مثبت شد بعدشم رفتم ازمايش مثبت بود

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام بچه ها

یه سوال کسی بوده بعد انتقالش hcg زده باشه

من قبلا برام پیش اومده که خوابیده باشم یهو پاشم سرگیجه بگیرم

تا یکی دو روز پیش هم اینجوری میشدم

ولی امروز دراز کشیدم هم سرم گیج میره نشسته بودم هم یه مقدار سرگیجه اومد سراغم

هفته آینده آزمایش دارم

این سرگیجه ها مال چیه؟اثر hcg یا پروژسترونه؟

دفعه های قبل اینجوری نبودم

ممکنه مال  hcg بعد از انتقال باشه؟

عزیزم خیالت راحت حال نی نی خوبه، ما رو بی خبر نذاری ها دست خدا به همراهتون، با دویدن و اینا هم هییی ...

زینب جون شکر خدا حالش خوب بود دکترم گفت ی لخته کوچیکم دارم داروهامم کم نکرد😒

خدا جونم شکرت...
ممنون پس هزینه ش خیلی بالاست من فکر میکردم زیر ۱۰بشه.

عزیزم بچه های دیگه ده تونن هم هزینه کردن تا ۱۲ لطفاً تا امید نشو از دوستان کمک بگیر یه مرکزی برو که هم کارشون خوب باشه هم هزینه ها معقول تر باشه