2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من امروز روز سوم انتقالمه تا دیشب زیر دلم و تخمدونام تیر میکشید ولی صبح بیدار شدم انگ ...

نه عزیزم ، طبیعیه ، فقط خوب بخور و بخواب و استراحت کن.

کم کم هم راه رفتن توی خونه رو شروع کن همراه آب فراوان.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آره عزیزم. دفعه اول انتقالم با دکتر معترف بود ، جنین شناسم آقا. این بار با دکتر طرازی و یک جنین شن ...

مرسي عزيزم، يعني فرق ميكنه جنين شناس به كي بخوري؟ ميدوني من تجربه و خاطرت ي خيلي بدي از بيشعوري جنين شناس و امكانات كم مركز دارم، مركزي كه امكانات ضعيفي داشت باعث شد كلي جنين ضعيف تشكيل بشه، ممكنه راهنمايي كني اونجا كدوم جنين شناس متبحر تره و ايا امكاناتش مجهز تر از رويان يا جاهاي ديگست؟

...
مرسي عزيزم، يعني فرق ميكنه جنين شناس به كي بخوري؟ ميدوني من تجربه و خاطرت ي خيلي بدي از بيشعوري جنين ...

واقعا نمیدونم عزیزم.

ولی جنین شناسی ک‌لزوما انتقال میده همونی نیست که روی جنین ها کار میکنه و اون رو تشکیل میده.چون شخصا دیدم کسیکه منتقل میکنه مثلا خانمه اما توی برگه ترخیص اسم آقا نوشته .

به نظرم از دکتری کا انتخاب میکنی هم میتونی بپرسی یا اسم هاشون رو سرچ کنی.

نت ۶ سال پیش که سرچ کردم ، ب این نتیجه رسیدم ابن سینا برای مشکل ناباروری مردها اولینه ، دیگه از اون ب بعد ، اعتماد کردم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اولین بی بی چکم عمرم قبل از آز بتا . انتظار داشتم با این همه علائم زود هنگام و حال بدی  از هفت ...

😍😍😍😍 

عزیییزم.مبارکت خداروشکر..رنگش خیلی هم.خوووبه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اولین بی بی چکم عمرم قبل از آز بتا . انتظار داشتم با این همه علائم زود هنگام و حال بدی  از هفت ...

مرجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مثبت شدی عزیزم؟وای خدایا شکرت بخدا شوکه شدم بی بی چکتو دیدم.تبریک میگم عزیز دلم خیلی برات خوشحال شدم💃💃💃💃💃

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

وااااای عزیزم . مبارکه . این که مثبته . روز چندم انتقالته ؟ کی تاریخ آزمایشته ؟