2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
ایشالا که خیره.منم امروز سل فری دادم.۲ هفته دیگه نتیجش میاد.فعلا که دلم داره مث سیر و سرکه میجوشه

هزینه سل فری چقدر بود؟میخوام اگه ازاد و با دفترچه خیلی فرقی نداره ازاد انجام بدم اخه دفترچه رو دادم برای سونو برام نوبت بگیرن 

آرامش جون دكتر عارفي هست اونجا كه باهاش اوكي نيستم  برام خيلي مهمه كه دكتر رفتار درستي با بيما ...

فکر کنم پاکنژادم بهمن و معروف اگه اشتباه نکنم🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چند بار منفی شدی قبل اینکه بیای پیش دکتر طرازی؟

دوبار منفی . برای بار سوم هم یه بار سیکل انتقالم کنسل شد و دوباره از اول شروع شد . دوبار هیسترو . یه بار لاپرا.کلی داستان داشتم و کلییییی برو و بیا . این پروسه سه سال طول کشید ولی ایکاش پزشک اولم شرایطم رو کامل در نظر میگرفت

یعنی نگران نباشم ؟ پس چی میگن اگر نباشه یعنی جنین رشد نمیکنه . والا ما دیوانه شدیم😣😐

نه بابا من اصلا هیچ تهوعی نداشتم تافکر کنم ۸هفته یا۹هفته🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مرجان  جونb6و b12  چرا بهت دادن؟ قرصشو خوردی ؟

عزیزم به من بخاطر انعقاد خونم داد دکتر🌷

بچه ها من نمیگم فلان دکتر خوبه یا فلانی بده . مشکل اصلی من اندومتریوز بود که همه جا اثرشو گذاشت . برای پانکچر از دکترم راضی بودم چون خونریزی خیییلیییی کم داشتم بعدش و اصلا هایپر نشدم و تعداد تخمک ها هم خوب بوده . ۱۳ تا تخمک که ۹ تا جنین شد ولی متاسفانه قبل از پانکچر به منی که اندومتریوز بودم و رو کیفیت تخمکهام تاثیر گذاشته بود یه داروی تقویتی نداد که کیفیتشون بهتر شه . تو تمام منفی هام جدا از اون اندومتریوز که تو لانه گزینی هم تاثیر منفی میزاره کیفیت جنین هام هم خوب نبودن . همش میگفتن رشدشون کنده و .... اصلا بهم جواب قانع کننده نمیدادن تا بار آخر که روز انتقال بود  انقدر من و همسرم گیر دادیم به جنین که چرا رشدش کنده تا بالاخره برامون توضیح دادن . تلخ بود اما حداقل روشنمون کردن و حتی بهمون پیشنهاد تخمک اهدایی رو دادن که انگار من مردم و زنده شدم تو اون لحظه . اینه که میگم خدا باااااااید بخواد . من دلم خیلی شکسته شد وقتی سیکلم کنسل شده بود و کل مسیر رو گریه میکردم واقعا احساس پوچی میکردم . ولی وقتی خدا بخواد همه چی حل میشه . الان هم میگم حکمت خدا این بوده که تو اون زمان ها بهمون بچه نده مطمئنا علتش رو میفهمونه بهمون .شاید حرفم و خیلی ها نپذیرن یا باور نکنن یا فکر کنن الان که مثبت شده اینو میگم ولی بچه ها واقعا بهش ایمان آوردم که خدا تو زمانش بهمون هرچی که خیرمون هست میده. الان هم باتوجه به وضعیت جنینم خیلی دلواپسم . واقعا برام دعا کنید چون دیگه به تهش رسیدم🙇‍♂️🙇‍♂️

۱۸ تیر عزیزم . و الان ۵ هفته تو یک روزم فکر کنم

منم ١٧تير انتقال دادم پس با هميم...☺️☺️🤗🤗رفتين سونو؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
اااا چه جالب . نه به من یکشنبه هفته بعد گفتن بیا ‌. شما رفتین ؟

اره رفتم دوتا بلاس گذاشته بودن يكيش گرفته .....الان چ علايمي دارين؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
اره رفتم دوتا بلاس گذاشته بودن يكيش گرفته .....الان چ علايمي دارين؟؟

خدارو شکر . پس چرا به من انقدر دیر وقت دادن . علائم خاصی ندارم . یکم سینه هام سنگینه . بعضی وقتها حس میکنم دارم پریود میشم😣😫و اینکه متوجه شدم سیب زمینی آب پز حالمو بد میکنه یعنی معده ام اذیت میشه قبلا اینطوری نبودم .هر روز میرم سرکار و کلا علائمی ندارم برای همین یکم نگرانم .صبح که بیدار میشم انقدر شارژم که پیش خودم میگم پس چرا حالم بد نیست نکنه باردار نباشم

بچه ها من نمیگم فلان دکتر خوبه یا فلانی بده . مشکل اصلی من اندومتریوز بود که همه جا اثرشو گذاشت . بر ...

عزیزم میشه بپرسم با کی لاپرا انجام دادی و اندو در چه حدی بود؟

مشکل ایمنی و انعقادی هم داشتی؟

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟