2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
منم الان براش صلوات فرستادم، خدا کنه طبیعی مامان باشه🙏🙏🙏😍😍😍

ممنون زینبی جونم خیلی مهربونی خانووووم 

گفت مشکوکه نمیدونم والا ولی مثبت هم نیست 

البته لکه بینی دارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی میگی خدا نینیاتو حفظ کنه انشالله شما چند بار ای وی اف کردین؟

اره عزیزم..انشالله...دوبار منفی سومین بار خداروشکر مثبت شدم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
مهیا جان خوبی؟ چیکارا میکنی؟ یادته پارسال ما باهم انتقال داشتیم...منو شماو خاکستری و مامان اینده...ک ...

عزیزم خوبی؟ان شاالله اینبار انتقال بدی و مامان شی به سلامتی😘 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
رویا جان درخاست دوستی دادم میشه قبول کنی؟

قبول کردم عزیزم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
زینب جون کی میفهمی نینی شما یکیه❤😉 یا نینی ها هستن❤❤🌹

من همون سونو اول فهمیدم یکیه😍😍😍 سونو دوم هم تایید شد

ولی رویا جون سونو دوم فهمید دو قلو داره

مصی جون هم همین طور ولی یکیش موند واسش

🤗🤗🤗🤗

منم دوتا میکرو قبلیم رو رویان بودم. اما امروز رفتم خلاصه پروندم رو گرفتم ببرم ابن سینا. آخه ابن سینا ...

انشاالله که موفق باشی عزیزم

مهیا جان خوبی؟ چیکارا میکنی؟ یادته پارسال ما باهم انتقال داشتیم...منو شماو خاکستری و مامان اینده...ک ...

سلام تيتي بي وفا كجا بودي پس خيلي وقته نبودي

اره متاسفانه جنينا همه گريد سي بودن دوباره پانكچر كردن و يه بار انتقال دادم منفي شد ديگه ترسيدم انتقال بدم حالا تقويت و طب سنتي إسلامي و اين حرفا رو برا خودم برنامه گذاشتم نميدونم برم انتقال قبلي ها يا برم طرازي برا پانكچر ،،، گيج و منگم شما چ كارا ميكني؟

...
عزیزم دیدی هیچی غیر ممکن نیست، ان شاء الله دوباره آز میدی و خیالت راحت میشه😍😍😍😍😍

زینب جون توهم حالت تهوع داری؟؟من که افتضاح حالم بد میشه😥

آره گلم ناجور، شما که دیگه دو قلو داری بدتری

خیلی بده😭

راستی عزیزم نوبت برای سونو ان تی گرفتی؟کیه؟

عزیزم دیدی هیچی غیر ممکن نیست، ان شاء الله دوباره آز میدی و خیالت راحت میشه😍😍😍😍😍

ان شاءالله که مثبت بشه و الا حالم خیلی گرفته میشه 

😢😢😢😢😢

اصلا توقع این ماه رو نداشتم  و ناراحتم نبودم ولی حالا که تا این مرحله اومده منتظرم و چقدر انتظار سخته 

ان شاءالله خدا به حق دل شکسته  هممون تا آخر امسال دل همگی منتظرا رو شاد کنه