2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
نیوا جون.ِتو ترشحات داری؟من از اول ترشحات نداشتم..الان چندوقته دیگه ببخشید ترشحات غلیظ شیری رنگ دارم ...

عزیزم من اوایل زیاد داشتم از انواع ترشح ولی یمدت دیگه نداشتم الان چند وقته هم ترشحات شیری خیلی زیاد دارم هم گاهی شکل دیگه.اینا عادیه عزیزم تازه ماها خیلی رعایت میکنیم دیگه نباید استرس داشته باشیم  بیشتر خانوما اصلا رعایت نمیکنن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من اوایل زیاد داشتم از انواع ترشح ولی یمدت دیگه نداشتم الان چند وقته هم ترشحات شیری خیلی زیاد ...

اره برا منم چندوقته بیشتر شده. همون شیری هست کلا

واای ولی هر چقدم کنترل کنیم..ولی بارداری استرس داره

میگم.من گاهی حرکات نی نی ب جز ضربه ب صورت لرزش حس میکنم..مخصوصا امروز ک.خیلی زباد بود انگار زیر دلم رو ویبره هس😁تو همچین.حالت لرزشی حس میکنی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام ماماناي گل و دوستاي مهربون 

من رفتم سونو ان تي ولي متاسفانه عدد ان تي ٤ بود و خيلي بالا بود ولي تيغه بيني تشكيل شده بود . اصلا هيچ سابقه مورد داري تو خانواده نداريم و فاميل هم نيسيتيم نميدونم چرا انقدر عددش بالا است و تو شوك هستم😔😔😔خيلي ناراحتم نميدونم بايد چيكار كنم پيش دكتر پرناتولوژيست بردم ميگه بيا cvs انجام بده كه مطمئن شي بعد بري اكوقلب . ولي باز هم نميتونم تصميم بگيرم . ممكنه اگر اطلاعي داريد منو راهنمايي كنيد.😭😭😭

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
اره برا منم چندوقته بیشتر شده. همون شیری هست کلا واای ولی هر چقدم کنترل کنیم..ولی بارداری استرس دار ...

آره ولی برا من بیشتر ضربه میزنه خیلی کم پیش میاد ویبره.وقتاییم ک جابجا میشه شکمم یخورده درد میگیره.برا تو ضربه هاش از رو لباستم دیده میشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام ماماناي گل و دوستاي مهربون  من رفتم سونو ان تي ولي متاسفانه عدد ان تي ٤ بود و خيلي بالا ب ...

عزیزم گاهی خطا پیش میاد آز رو انجام دادی؟تیغه بینی خودش خیلی مهمه ک دیده شده

عزیزم گاهی خطا پیش میاد آز رو انجام دادی؟تیغه بینی خودش خیلی مهمه ک دیده شده

آز رو نه انجام ندادم ميگن فايده اي نداره بايد cvs يا آمينو انجام بدي . چون عدد ان تي خيلي بالا . اصلا موندم گيج گيج شدم. 

سلام ماماناي گل و دوستاي مهربون  من رفتم سونو ان تي ولي متاسفانه عدد ان تي ٤ بود و خيلي بالا ب ...

عزیزم ان شاالله که خطای دستگاه بوده.سونوی معتبری رفتی؟cvs چی هست؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم ان شاالله که خطای دستگاه بوده.سونوی معتبری رفتی؟cvs چی هست؟

آره سونو صدري رفتم. Cvs نمونه گيري از جفت 

آره سونو صدري رفتم. Cvs نمونه گيري از جفت 

اگه خطرناک نیست انجامش بده گلم.ان شاالله نی نیت صحیح و سالمه...ازمایش غربالگری رو گغت انجام ندی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اگه خطرناک نیست انجامش بده گلم.ان شاالله نی نیت صحیح و سالمه...ازمایش غربالگری رو گغت انجام ندی؟

خطرناك كه هست احتمال سقط داره و رضايت پدر بچه هم ميخان. نه گفت انجام نده. 

سلام دوستان کسی چیزی در مورد بررسی مولکولی پذیرندگی آندومتر شنیده یا میدونه؟ آیا منظور همون بررسی ...

کسی چیزی نمیدونه؟

ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
خطرناك كه هست احتمال سقط داره و رضايت پدر بچه هم ميخان. نه گفت انجام نده. 

الان رفتم گوگل سرچ کردم درمورد همین cvs نوشته بود خطر سقط نداره که!تنها خوبیش اینه که تو هفته های پایین میشه انجام داد ولی امنیو تا هفته ی ۱۶ باید صبر کرد...و اینکه نوشته بود cvs اختلالات عصبی و اینارو بررسی نمیکنه...بخدا وقتی اینجا مشکلی پیش میاد برای بچه ها من به اندازه ی اونا به هم میریزم

دعا میکنم نی نیت صحیح و سالم باشه.من موارد مثل تو زیاد دیدم چون همیشه توی اینستا زیر پستای سونو اینا هستم میبینم که میگن عدد ان تی خیلی بالا بوده ولی امنیو دادن نی نی سالم بوده...ان شاالله برای تو هم مشکلی نیست.بازم با مشاور ژنتیک چیزی مشورت کن...چندسالته گلم؟

سلام عزیزم درکت میکنم  چقدر سخته دکترا نمیتونن دلیل منفی شدنامون پیدا کن ،دکتر من زهرا حیدر هست ...

منم شرایطم مثل شماست تقریبا من رویان میرفتم پانکچر شدم ۳۳ تا تخمک دوتا جنین که مثبت شدم ولی قلبش تشکیل نشد سقط 

دوباره پانکچر شدم اینسری ۱۸ تا تخمک ۸ تا جنین 

۵ تاشو رویان انتقال داد منفی شدم ۳ تا جنین موند برام رفتم تحت نظر دکتر طرازی این سری دیگه همه چی داشتم از سرم و پرو بگیر تا هیسترو و همه چی 

بازم منفی شد 

دیگه نمیدونم چیکار کنم همسرمم آزو اسپرمه 

کارم شده گریه 

امروز انقد گریه کردم بنده خدا همسرم کارو ول کرده اومده خونه اعصاب اونم خورد میکنم 

میگم ارمغان جون یه چیزی ذهنمو مشغول کرده عزیزم من آزمایش انعقادیم مشکل داشت یعنی غلظت خون شدید داشتم ولی آزمایش ایمنیم فقط یکی از سی دی ها بالا بود من آزمایش های ایمنی انعقادی رو دوماه بعد از منفی شدنم انجام دادم رویان گفت اون سی دی که عددش بالاست ممکنه به خاطر داروها باشه و تکرارش کن وقتی تو رویان مجدد اون سی دی رو تکرار کردم جوابش نرمال بود همچنین a n a اونم طرازی برام ننوشت ولی انجام دادم که اونم نرمال بود 

با این وجود طرازی بازم برام سه تا سرم آی وی آی جی و روزی دوتا پردنیزولون تجویز کرد و گفت واسه اطمینان 

بنظرت منکه ایمنیم مشکل نداشته اینا برای من ضرر نداشت ؟؟؟؟

خداجونم شکرت