2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047307 بازدید | 684586 پست
لیانا جان عزیزم ممنونم جواب دادی...از کجا میدونی شما؟کسی رو دیدین با این شرایط تو مراکز تا حالا جواب ...

عزيزم خيليا با شرايط شما اينجا و تو بيمارستان ديدم كه اسپرم پيدا شده و جنين تشكيل شده خودت مشكلي نداري از نظر رحم و تخمدان آزمايش دادي كامل؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
الان سه ماهه زندگی ندارم بخدا...۲۳سالمه...همسرمم ۲۶ سالشه اخه خدا چقد امتحان میکنه آدما رو.تو رو خدا ...

عزیزم نگران نباش.ماهم بعضیامون کم سن و سالیم. سختی های زیادی هم پشت سر گذاشتیم انتظار این مدلیشو دیگه نداشتیم. توکلت بر خدا باشه 

اگه اسپرم هم نباشه یا دارو بهش میدن که تولید کنه اگه هم نبود بالاخره یه راهی پیدا میشه. بخدا استرس زندگی مارو مختل کرده. بابد با آرامش پیش رفت. قطعا کسی که آرامش داره و بدنش ریلکسه خیلی زودتر نتیجه میگیره و به هدفش میرسه. امیدت رو از دست نده و مثبت باش

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم خيليا با شرايط شما اينجا و تو بيمارستان ديدم كه اسپرم پيدا شده و جنين تشكيل شده خودت مشكلي ندا ...

خودم هنوز بررسی نشدم ولی خداروشکر پریودام مشکلی نبود قبل از اطلاع از مشکل همسرم الان بخاطره استرس یکم نامنظم شدم

عزیزم نگران نباش.ماهم بعضیامون کم سن و سالیم. سختی های زیادی هم پشت سر گذاشتیم انتظار این مدلیشو دیگ ...

دکترش بهش دارو داده ۳ماه مصرف کنه..من خیلی ناامیدم خدایا بهم صبر بده این تنها دعامه

خودم هنوز بررسی نشدم ولی خداروشکر پریودام مشکلی نبود قبل از اطلاع از مشکل همسرم الان بخاطره استرس یک ...

عزيزم نااميد نباش خداروشكر خودت مشكلي نداري

قبل از هرچيز يه دكتر خوب و دلسوز پيدا كن و به دكتر بگو همه آزمايشات ضروري رو براي خودت بنويسه تا اين ٣ماه كه همسرت داره دارو استفاده ميكنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام عزیزان شبتون بخیر 

ببخشید شوهرم مورفولوژی اسپرمش خییییییلی پایین یک درصد هست، دکتر خوب سراغ دارید که بشه یکم مورفولوژیش خوب بشه بعد بریم آی وی اف؟ آخه سری قبل هم از 22 تخمک فقط 4 تا جنین تشکیل شد و جنین ها هم رشد سلولی خوبی نداشتن و 4 سلولی بودن موقع انتقال 

توروخدا اگه اورولوژیست خوب سراغ دارید شیراز بهم معرفی کنید، ممنونم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام عزیزان شبتون بخیر  ببخشید شوهرم مورفولوژی اسپرمش خییییییلی پایین یک درصد هست، دکتر خوب سر ...

عزيزم شوهر منم مورفولوژيش بين يك درصدو و دودرصد بود كه خيلي دارو خورد ولي همنطور موند ولي خدارو شكر تو ١٥تا تخمك ١٢تا جنين شد به نظر من خيلي به جنين شناس هم مريوطه اين بار يه مركز بهتر انتخاب كن

عزيزم شوهر منم مورفولوژيش بين يك درصدو و دودرصد بود كه خيلي دارو خورد ولي همنطور موند ولي خدارو شكر ...

لیانا جان ممنونم از جوابت 

من یزد میرفتم، شما کجا آی وی اف کردی؟؟ 12 جنین عااااالیه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم شوهر منم مورفولوژيش بين يك درصدو و دودرصد بود كه خيلي دارو خورد ولي همنطور موند ولي خدارو شكر ...

کیفیت جنین ها هم خوب بود؟ تعداد اسپرم شوهرت چند بود؟؟ تا حالا انتقال هم دادی؟؟ 

لیانا جان ممنونم از جوابت  من یزد میرفتم، شما کجا آی وی اف کردی؟؟ 12 جنین عااااالیه

عزيزم يزد كه خيلي خوبه من بيمارستان بهمن تهران 

انشاالله من باردار بشم فقط يدونه لازمه فقط بايد خدا بخواد 

انشاالله همه منتظرا مامان بشن